Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a tras concluziile după explicaţiile lui Vassaras: ”S-a dat drumul la golăneală! Daţi, bă, la tendoane” | EXCLUSIV

Panduru a tras concluziile după explicaţiile lui Vassaras: ”S-a dat drumul la golăneală! Daţi, bă, la tendoane” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional român Basarab Panduru a comentat ultimele declaraţii realizate de şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, în legătură cu greşelile de arbitraj din Superligă.

Specialistul Orange Sport, Basarab Panduru, consideră că şeful CCA a comis o mare greşeală atunci când a lăsat de înţeles jucătorilor că este în regulă să aibă intrări mai dure.

Basarab Panduru nu-l menajează pe Kyros Vassaras: ”S-a dat drumul la golăneală”

Prin explicaţiile pe care le-a dat în deja celebra conferinţă de presă din urmă cu câteva zile, de trei ore, Kyros Vassaras a lăsat impresia că este în regulă să intri tare la un adversar, cu talpa eventual, atâta timp cât nu există intenţie sau intensitate.

Drept urmare, unii jucători au considerat că este în regulă să păstreze stilul agresiv de joc, atâta timp cât le permite regulamentul. Un exemplu este Răzvan Onea de la Rapid care, după faultul ”criminal” la Florinel Coman, l-a luat ”cu fulgi cu tot” şi pe Ermal Krasniqi, însă doar de ”galben”.

Basarab Panduru a declarat, ironic, faptul că jucătorii ar putea să ”rupă picioare” în startul partidei, pentru că nu vor fi eliminaţi ”în spiritul jocului”.

Cât a ţinut conferinţa aia? Trei ore? A încercat să nu spună adevărul, sub alte forme. Ce-a făcut la conferinţa aia şi cum a explicat cartonaşele roşii, nu îmi închipuiam vreodată că voi putea să aud aşa ceva de la CCA.

S-a dat drumul la golăneală. La tălpi pe tendoane şi dup-aia venim şi spunem că intensitatea nu este de luat în calcul pentru un roşu. Nici măcar de galben nu era.

Mingea era la Armaş, Irobiso pune piciorul aşa, într-o parte. Nu armă. Totală, nucleară, mondială. O pune şi direct pe tendon. Nici. Dacă nu e intensitate, daţi, bă, pe tendoane.

Mai ales din primele minute, din primele cinci minute, că nu e nicio problemă. Asta am înţeles de la domnul Vassaras la acea mare conferinţă

Dacă îmi dădea 20.000 de euro să comentez? Nu, nu am nevoie. El a cerut. Eu nu cer nimic. Eu le discut pentru că-mi fac meseria cum este mai bine”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.
 

Afla mai multe despre: basarab pandurukyros vassaras 

viewscnt
Articole similare