Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu îi dă nicio şansă Rapidului în meciul cu Farul: ”Meciul pare foarte dezechilibrat, începe cu un favorit cert” | EXCLUSIV

MM Stoica nu îi dă nicio şansă Rapidului în meciul cu Farul: ”Meciul pare foarte dezechilibrat, începe cu un favorit cert” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica vede un singur deznodământ în meciul dintre Farul şi Rapid.

Managerul general al FCSB-ului îşi bazează afirmaţia pe parcursul slab pe care Rapid l-a înregistrat în partidele de pe teren străin. De asemenea, Mihai Stoica a scos în evidenţă jocul excelent pe care care formaţia antrenată de Gică Hagi îl prestează pe teren propriu.

MM Stoica nu îi dă nicio şansă Rapidului în meciul cu Farul: ”Meciul pare foarte dezechilibrat, începe cu un favorit cert” 

”Da, sigur, e adevărat o mare diferenţă ce a jucat până acum Rapidul acasă si în deplasare. Iar echipa patronată de Hagi joacă acasă excepţional. Meciul pare foarte dezechilibrat, începe cu un favorit cert. Pleacă favorită Farul, favorită certă”, a spus Mihai Stoica în cadrul emisiunii Sport Report de pe Orange Sport 1.

Farul este lider în Superligă cu 43 de puncte, la trei lungimi distanţă de locul doi ocupat de FCSB. De cealaltă parte, Rapid ocupă locul cinci, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: farulrapidmm stoica 

viewscnt
Articole similare