Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuia să se gândească că aici nu e mobilă! E fotbal”. Dan Şucu, tras la răspundere după umilinţa cu Farul | EXCLUSIV

”Trebuia să se gândească că aici nu e mobilă! E fotbal”. Dan Şucu, tras la răspundere după umilinţa cu Farul | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Echipa Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 7-2, formaţia Rapid Bucureşti, în primul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

”Trebuia să se gândească că aici nu e mobilă! E fotbal”. Dan Şucu, tras la răspundere după umilinţa cu Farul | EXCLUSIV 

Rapid a suferit o umilinţă inexplicabilă la Ovidiu, unde a fost învinsă categoric de Farul, cu 7-1. Gazdele au deschis scorul foarte rapid, după ce în startul partidei Mazilu a căzut în careu în urma unui contact cu portarul Moldovan şi arbitrul Cătălin Popa a dictat penalti. A executat Alibec şi a înscris. Tudor Băluţă a majorat scorul în minutul 23, apoi Alibec a trimis în bară (min. 27) şi din corneul care a urmat, Băluţă a făcut 3-0. Golul al patrulea a căzut în minutul 45, la o greşeală a lui Săpunaru, când Alibec a reuşit şi el dubal. 4-0 pentru Farul scorul pauzei.

Rapid a părut că poate reintra în joc în minutul 58, după golul lui Săpunaru, însă în minutul 61 Alibec a înscris din nou, făcând tripla. Au mai venit două goluri înscrise de Louis Munteanu în minutele 74 şi 77 şi dezastrul giuleştenilor a fost complet.

În minutul 84 Kevin Boli a comis henţ în careu şi arbitrul a dictat penalti pentru Rapid. Dugandzic a transformat şi a redus din diferenţă, stabilind scorul final.

MM Stoica şi Basarab Panduru au urmărit partida şi s-au pus în pielea lui Dan Şucu, patronul de la Rapid. 

”Şucu ce gândeşte? Nu e ceva confortabil, e şi anul centeranului şi să rămâi cu un 7-2. Vrea şi el să decanteze, nu ştiu dacă toţi sunt supăraţi. Ştii ce cred eu?

Am văzut un interviu a lui Junior după meciul cu CFR, el zicea că s-a înţeles pentru a prelungi dar nu a semnat, dacă a semnat trebuie şi înregistrat contractul, să vedem. (n.r. e posibil să nu se înregistreze anumite contracte?) Nu ştiu, eu zic. Cred că e rau să iei 7.

Dan Şucu a zis că evoluează şi a zis că vor face achiziţii şi se vor bate la titlu. Dacă nu s-au prelungit anumite contracte înseamnă cî se mai pot întâmpla multe”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Nici Panduru nu îşi explică înfrângerea dură din această seară: ”Pe mine mă surprinde că nu zice nimic Şucu. Ce gandeşte Şucu? Trebuia să se gândească înainte că aici nu e mobilă, să o iei şi să o dai mai departe, aici e fotbal, nu iei o mobilă şi o dai mai departe, mai scumpă. Nu e aşa, trebuie să se gândească înainte”.  

Farul este pe locul 1 în play-off-ul Superligii, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid are 34 de puncte şi ocupă locul 5.

Prima reacţie a lui MM Stoica după ce Farul a distrus Rapid, iar în social media au apărut acuzaţii de blat: "S-au prezentat soft. A părut o echipă care s-a dus doar să se prezinte"

Echipele de start:

  • FARUL: Aioani - D. Kiki, Larie (K. Boli 56), Artean, Borza (Sîrbu 68) - T. Băluţă (Doukoure 45), Nedelcu, Grameni – Alibec (Sali 68), L. Munteanu, Mazilu (Mateus Criciuma). ANTRENOR: Gheorghe Hagi
  • RAPID: H. Moldovan - R. Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Kait, Al. Albu (P. Iacob 79), Al. Ioniţă II (Emmers 29) – Sefer (Pănoiu 45), Dugandzic, Funsho Bamgboye. Antrenor: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: rapiddan sucu 

viewscnt
Articole similare