Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui MM Stoica după ce Farul a distrus Rapid, iar în social media au apărut acuzaţii de blat: "S-au prezentat soft. A părut o echipă care s-a dus doar să se prezinte"

Prima reacţie a lui MM Stoica după ce Farul a distrus Rapid, iar în social media au apărut acuzaţii de blat: "S-au prezentat soft. A părut o echipă care s-a dus doar să se prezinte"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a comentat rezultatul neverosimil de la Ovidiu, dintre Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti, scor 7-2. De asemenea, conducătorul echipei bucureştene a comentat şi un subiect sensibil.

Mihai Stoica a fost întrebat direct! "Blat la Farul - Rapid?". Cum a preferat să răspundă oficialul FCSB

Rapid a suferit o umilinţă inexplicabilă la Ovidiu, unde a fost învinsă categoric de Farul, cu 7-2, în play-off-ul Superligii

Farul este pe locul 1 în play-off-ul Superligii, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid are 34 de puncte şi ocupă locul 5, iar rezultatul n-o ajută pe FCSB, care e pe locul secund, cu 40 de puncte, dar cu un meci în minus. 

Pe durata partidei, comentatorul Orange Sport, Costi Mocanu, a făcut o trecere a comentariilor de pe reţelele de socializare, unde utilizatorii au făcut acuzaţii nedovedite despre un blat la Ovidiu, iar Mihai Stoica a fost întrebat dacă i s-a părut ceva necurat în Farul - Rapid 7-2. 

Managerul general n-a trecut în extremă şi a preferat doar să spună că prestaţia jucătorilor lui Adi Mutu i s-a părut moale. 

"Spuneam înainte că văd o diferenţă între echipe, între cum joacă Farul pe teren propriu şi cum joacă Rapid în deplasare. 7 Up! Diferenţă colosală, abisală. 

Eu am văzut o diferenţă de atitudine, unii au jucat foarte tare, agresiv. Aici meciul a început de la 1-0. Mai rar să vezi că Rapid ia gol la prima fază a meciului. Nu vreau să fiu greşit înţeles, doar că s-au prezentat soft. 

(n.r. - Blat?) Aş jigni echipa care a câştigat de maniera asta. Prefer să nu comentez astfel de idei, pentru că nu ştiu, nu ştiu ce s-a întâmplat în vestiarul Rapidului. Farul a avut un adversar la îndemână. Rapid a arătat ca o echipă pentru care s-a terminat sezonul şi s-a dus doar să se prezinte", a declarat Mihai Stoica, într-o primă reacţie dinspre FCSB. 

Rezultatul a fost comentat şi de Basarab Panduru. 

"Nu pot face afirmaţii despre blat. Dacă veneau de la Bucureşti la Constanţa pe jos, nu veneau aşa ţepeni. În halul ăsta... Nu vreau să iau din merite Farul, în prima repriză a jucat excepţional. 

Nu mă gândeam la diferenţa asta. În ultimele 11 meciuri Rapid are o victorie în deplasare, la Botoşani, dar nu mă aşteptam la diferenţa asta", a spus expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbfarul rapidbasarab pandurufarul rapid 7-2 

viewscnt
Articole similare