Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meme Stoica, după victoria zdrobitoare a Farului: ”Rapid mi s-a părut ca o echipă care şi-a îndeplinit obiectivul”

Meme Stoica, după victoria zdrobitoare a Farului: ”Rapid mi s-a părut ca o echipă care şi-a îndeplinit obiectivul”

Superliga

Comentarii

Meme Stoica spune că jucătorii Rapidului au prins la meciul cu Farul o zi foarte slabă, în care au lăsat senzaţia că şi-ar fi atins obiectivul în acest sezon.

Derby-ul cu Farul le-a adus rapidiştilor una dintre cele mai drastice înfrângeri din istoria clubului, 7-2.

Jucătorii lui Adi Mutu au fost depăşiţit la toate capitolele şi cei de la Farul au profitat de mulţimea de greşeli din defensiva Rapidului.

Meme Stoica, după Farul - Rapid 7-2: ”Parcă n-aveau chef”

Victoria zdrobitoare pe care Farul a reuşit-o cu Rapid, 7-2, o pune în dificultate pe FCSB, care se afla la 3 puncte în spatele liderului şi care avea nevoie ca acesta să se încurce.

Meme Stoica a declarat chiar şi înaintea meciului că Farul este marea favorită la victorie, însă nu se aştepta la o asemenea diferenţă de scor.

Managerul general al FCSB-ului susţine că jucătorii Rapidului au prins o zi foarte slabă, în care au lăsat senzaţia că nu mai au pentru ce să se lupte în acest final de sezon:

Meme Stoica: Rapid mi s-a părut ca o echipă care şi-a îndeplinit obiectivul.

Silviu Tudor Samuilă: Dar cum să şi-l îndeplineasca? Că nu e îndeplinit obiectivul.

Basarab Panduru: Da, dar asta mi s-a părut de la meciul cu Hermannstadt (n.r. după care Rapid a intrat în play-off.

Meme Stoica: Am spus că asta mi s-a părut, eu n-am spus că asta a fost sau că nu şi-a dorit să câştige sau să vină cu puncte de la Ovidiu. Doar că aşa a părut. Pentru că i-am văzut... nu neapărat vlăguiţi, dar parcă n-aveau chef. Aşa mi s-a părut mie.

Ce a spus Meme Stoica înaintea meciului Farul - Rapid

Oficialul FCSB-ului a anticipat victoria Farului. Înainte de fluierul de start, aflat în studioul Orange Sport, Meme Stoica a afirmat că Farul este favorită fără dubii la victorie.

Managerul general al FCSB-ului a argumentat că Farul este o echipă care se simte excelent acasă, în timp ce Rapid suferă în deplasare:

”Da, sigur, e adevărat o mare diferenţă ce a jucat până acum Rapidul acasă si în deplasare. Iar echipa patronată de Hagi joacă acasă excepţional.

Meciul pare foarte dezechilibrat, începe cu un favorit cert. Pleacă favorită Farul, favorită certă”, a spus Meme Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: meme stoica 

viewscnt
Articole similare