Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu a indicat momentul psihologic al partidei cu Farul: ”Dacă reuşeam, se schimba ceva!”

Adrian Mutu a indicat momentul psihologic al partidei cu Farul: ”Dacă reuşeam, se schimba ceva!”

Fotbal

Comentarii

Rapidul a fost ”dezmembrată” de Farul Constanţa, sâmbătă seara, la Ovidiu, scor 2-7 (0-4), într-o partidă din etapa a 7-a a play-off-ului din Superligă.

Antrenorul giuleştenilor, Adrian Mutu, a declarat că alta ar fi putut fi soarta jocului dacă, la 1-0 pentru Farul, Alexandru Albu ar fi reuşit să împingă balonul în poartă din câţiva metri.

”Briliantul” consideră că la 1-1, jocul s-ar fi putut desfăşura pe alte coordonate, iar echipa sa nu ar mai fi pierdut de o asemenea manieră.

Adrian Mutu, după jocul cu Farul: ”Le-am oferit şi noi cadouri!”

În acelaşi timp, Adrian Mutu afirmă că echipa sa a făcut câteva ”cadouri” în acest joc. De aici şi diferenţa foarte mare de scor.

Pentru tehnicianul Rapidului, aflat la început de carieră, cu siguranţă este cel mai drastic eşec al său, din care va avea foarte multe de învăţat.

Haideţi să spunem că, pe lângă faptul că Farul are calitate şi jucători care fac diferenţa, le-am mai oferit şi noi cadouri.

O seară în care lor le-a ieşit tot şi nouă nimic. Nu avem ce să spunem. Din orice unghi ai privi această seară, e o seară de coşmar, iar rezultatul spune tot.

Când o seară începe prost, se termină şi mai prost. În secunda 30 să ai penalty... după aia, o ocazie imensă a noastră.

Dacă marcam, s-ar fi schimbat ceva, dar nu am reuşit să oprim acest iureş al celor de la Farul până în minutul 30.

Lor le-a ieşit tot, au şi calitate jucătorii, dar, pe lângă asta, şi cadourile făcute de noi. Toţi suntem vinovaţi de acest eşec.

E greu de digerat, dar câteodată câştigi, alteori înveţi. Sperăm să învăţăm ceva”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă de după meci.

VIDEO: Rezumat Farul - Rapid 7-2

 

Afla mai multe despre: farul-rapidadrian mutu 

viewscnt
Articole similare