Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Sepsi 3-1. Victorie cu emoţii pentru vicecampioni. Bară şi penalty ratat, dar lupta la titlu cu Farul continuă

VIDEO | FCSB - Sepsi 3-1. Victorie cu emoţii pentru vicecampioni. Bară şi penalty ratat, dar lupta la titlu cu Farul continuă

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 3-1, pe Arena Naţională, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii. Miculescu, Ovidiu Popescu şi Cordea au marcat pentru gazde, în timp ce Tudorie a fost autorul golului de onoare reuşit de oaspeţi.

VIDEO | FCSB - Sepsi 3-1 (Miculescu 28, Ov. Popescu 74, Cordea 79 / Tudorie 68)

  • În clasament, FCSB este pe locul 2 în Superligă, cu 43 de puncte, la trei puncte de liderul Farul, dar şi la distanţă de patru puncte de echipa de pe locul al treilea, CFR Cluj. Sepsi are 25 de puncte şi e pe ultimul loc al play-off-ului, 6.

Min 90+5. Final de meci. FCSB obţine o victorie necesară pentru a rămâne în lupta la titlu.

Min 79. GOOOL FCSB. Coman face din nou o fază marcă înregistrată şi îl serveşte ideal pe Cordea, care nu ratează din faţa porţii.

Min 74. GOOOL FCSB. Ovidiu Popescu îi aduce pe bucureşteni din nou în avantaj. Execuţia este plasată, de la marginea careului.

Min 68. GOOOL Sepsi. Intrat cu puţin timp înainte, Tudorie marchează împotriva fostei sale echipe şi restabileşte egalitatea.

Min 64. Ocazie FCSB. Coman execută o lovitură liberă acordată controversat, dar trimite în bara transversală.

Min 60. Schimbare FCSB. Iese Miculescu, intră Octavian Popescu.

Min 48. Ocazie FCSB. Bucureştenii au lovitură liberă de la mare distanţă, Florinel Coman o execută, dar trimite şi la mare distanţă deasupra porţii.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+4. Pauză.

Min 45+4. Penalty ratat FCSB. Radunovic trimite slab de la punctul cu var, Niczuly apără, iar  mingea respinsă nu poate fi reluată pe poartă de Coman.

Min 45+2. Penalty FCSB. Sorescu scoate un penalty, după ce este agăţat cu piciorul de Niczuly.

Min 33. Ocazie FCSB. Sorescu scapă spre poarta adversă, cade în careu când încearcă să-l evite pe Niczuly, îi pasează lui Miculescu, dar finalizarea sa este apărată de goalkeeper-ul lui Sepsi.

Min 28. GOOOL FCSB. Miculescu deschide scorul pe Arena Naţională, după o centrare din lovitură liberă bătută de la Coman.

Min 22. Ocazie Sepsi. Ştefănescu are prima şansă de gol a oaspeţilor.

Min 14. Ocazie FCSB. Miculescu reia cu capul o centrare, dar nu Niczuly e la post.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Şut, Olaru - Sorescu, Miculescu, Fl. Coman
  • Rezerve: Vlad, Haruţ, Oct. Popescu, I. Cristea, Omrani, B. Nikolov, Oaidă, Radaslavescu, Cordea
  • Sepsi: Niczuly - D. Ciobotariu, Bălaşa, Ninaj, Ispas - C. Matei, N. Păun, J. Rodriguez, Ştefănescu - Rondon, Safranko
  • Rezerve: Began, P. Popa, E. Papa, Santos, Achahbar, A. Nistor, I. Grigore, R. Varga, Al. Tudorie

FCSB este obligată să câştige meciul de pe Arena Naţională cu Sepsi pentru a ţine pasul cu liderul Farul Constanţa, care a câştigat categoric meciul cu Rapid, scor 7-2.

De partea cealaltă, Sepsi este ultima în play-off, cu 25 de puncte, şi vine după egalul obţinut pe teren propriu cu liderul Farul, scor 1-1.

Elias, înainte de meci:

„Ştim că vom o întâlni o un adversar foarte bun. Are jucători de calitate şi talentaţi. Cu siguranţă nu va fi un meci uşor. Trebuie să fim concentraţi de la început până la final. Ştim că vom suferi, dar trebuie să dăm totul pentru a lua toate punctele. 

Sepsi a jucat la un nivel ridicat toate meciurile. Nu a ajuns în finala Cupei datorită norocului. Trebuie să fim foarte atenţi. Vom vedea dacă Andrea Compagno poate juca. Are probleme la picior. Trebuie să vedem dacă mâine va fi apt. Iar probleme lui Edjouma le ştiţi. În rest, toţi jucătorii sunt bine”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă.

FCSB şi Sepsi OSK s-au mai întâlnit de 17 ori în principala competiţie internă, de nouă ori au câştigat bucureştenii, de două ori s-au impus oaspeţii din această rundă, iar alte şase partide s-au terminat la egalitate.

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 3 aprilie 2023, Sepsi OSK - FCSB 1-2 (M. Ştefănescu / A. Compagno, Fl. Coman).

Afla mai multe despre: fcsb sepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare