Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Dan Petrescu a anunţat când se desparte de CFR Cluj: ”Sunt hotărât să plec! Nu mai vreau”

ULTIMĂ ORĂ | Dan Petrescu a anunţat când se desparte de CFR Cluj: ”Sunt hotărât să plec! Nu mai vreau”

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) este foarte supărat din cauza arbitrajului pe care echipa sa, CFR Cluj, îl are în Superligă şi este gata să părăsească România.

Dan Petrescu a declarat că nu mai vrea să continue la CFR Cluj, însă nu are de ales, în acest moment.

Dan Petrescu: ”Mă gândesc să plec din România!”

”Bursucul” mai are contract cu CFR Cluj încă un an şi câteva luni, iar în acest punct se gândeşte să nu-şi mai prelungească înţelegerea, deoarece este siderat de tratamentul pe care îl primeşte în România.

Au existat numeroase afirmaţii ale patronului echipei, Nelu Varga, în care anunţa că are noul contract pregătit pentru Dan Petrescu, însă, până la această oră, contractul nu a ajuns şi în mâna lui Dan Petrescu.

În condiţiile de tensiune şi nemulţumire din Gruia, sunt şanse mici ca Dan Petrescu să mai semneze o prelungire a angajamentului.

Normal că mă gândesc să plec din România (n.r. - din cauza arbitrajului). Am mai plecat o dată. Normal că sunt hotărât să plec. Mai am contract cu CFR un an şi jumătate, trebuie să-l respect, apoi normal că nu mai vreau.

Mă gândesc la toate (n.r. - să plece şi la finalul sezonului). Doar au fost discuţii pentru un nou contract la CFR, doar discuţii cu patronul. Dacă-l primeam, sigur îl semnam. În momentul de faţă e important CFR Cluj.

Dacă terminam în vară era normal. Dar eu mai am un an şi trei luni contract. Care e graba cu contractul meu?”, a declarat Dan Petrescu la Fotbal Show, de la Prima Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare