Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dan Petrescu protestează la TV! A venit în direct la o emisiune, a doua zi după CFR - Craiova: "Eu nu veneam la emisiunea asta, dar acum s-a depăşit limita". Ce reclamă

ULTIMA ORĂ | Dan Petrescu protestează la TV! A venit în direct la o emisiune, a doua zi după CFR - Craiova: "Eu nu veneam la emisiunea asta, dar acum s-a depăşit limita". Ce reclamă

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a venit într-o emisiune la TV, pentru a analiza fazele judecate cu VAR, în urma cărora consideră că echipa din Gruia a fost dezavantajată. "Bursucul" a reclamat faze din toate cele şapte meciuri ale acestui play-off.

Dan Petrescu a venit să protesteze la TV: "Eu nu veneam la emisiunea asta, dar acum s-a depăşit limita". Ce reclamă

CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii. 

Fazele de arbitraj din ultima partidă au dus la o reacţie nervoasă a lui Dan Petrescu, cel care l-a lăsat cu ochii în soare pe reporter, la finalul celor 90 de minute. Antrenorul a plecat după doar un minut de la flash-interviu, fără să dea multe detalii. 

Însă, Dan Petrescu a revenit la nici 24 de ore în spaţiul public, prezent în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, motivând că a accepta invitaţia doar pentru că s-a depăşit limita în privinţa arbitrajului, în raport cu CFR Cluj. 

"Bursucul" a analizat fazele din play-off judecate cu VAR şi în urma cărora consideră că CFR Cluj a fost dezavantajată. 

"Dacă se greşea într-un meci, două, nu veneam, dar şapte din şapte? E bună întrebarea asta. De ce arbitrează împotriva CFR-ului întreb şi eu. 

(n.r. - despre liniile de la offside-uri) Dacă aveam arbitraj electronic, ca în Italia, unde nu ai cum să greşeşti, aveam opt puncte în plus. Eu nu vorbesc despre alte echipe, de alţi antrenori. În Italia, e ca la tenis, hawk-eye.

Jucătorilor ce să le mai zic? N-am ce să le mai zic. Arbitrii sunt de neatins, să stea liniştiţi. Lucrurile se întorc în viaţă, dar eu merg înainte, însă nu pot asista la aşa ceva. Dumnezeu mi-a dat VAR. <<Ia, bă, de aici>> şi mi-a dat VAR. Când o echipă ia campionatul de cinci ori e cam mult, cam mult. 

Niciodată n-o să tac. Eu nu veneam la emisiunea asta, mă invită toată lumea şi nu mă duc, dar acum s-a depăşit. Cum mă mai duc la jucători să-i motivez la meciul cu FCSB? 

Numeric n-am mai fost destui în lot, dar dacă nu erau problemele de arbitraj meritam titlul. Nici noi n-am mai fost puternici ca în anii trecuţi, e adevărat, dar jucătorii care au plecat n-au plecat din cauza mea. Trebuie schimbări şi la noi, trebuie jucători tineri, care să aducă un plus", a spus în direct Dan Petrescu

Fazele reclamate de Dan Petrescu, în play-off-ul Superligii

  • Etapa 1: CFR Cluj - Rapid 2-2 (Andrei Chivulete): anularea golului marcat de Maglica
  • Etapa 2: Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1 (Istvan Kovacs): golul validat oltenilor
  • Etapa 3: CFR Cluj - FCSB 1-1 (Radu Petrescu): penalty neacordat la contactul Tamm - Birligea 
  • Etapa 4: CFR Cluj - Sepsi 2-1 (Iulian Călin): penalty neacordat Birligea
  • Etapa 5: Farul Constanţa - CFR Cluj (Sebastian Colţescu): golul validat liderului Superligii şi penalty-ul anulat ardelenilor. 
  • Etapa 6: Rapid Bucureşti - CFR Cluj 3-1 (Marcel Bîrsan): penalty acordat la Ioniţă, penalty neacordat pentru henţ la Junior Morais, intrarea nepenalizată a lui Onea la Krasniqi
  • Etapa 7: CFR Cluj - Unversitatea Craiova 1-1 (Radu Petrescu): cartonaş roşu anulat la Ivan, golul validat oltenilor şi penalty neacordat pentru henţ. 

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu cfr clujcfr cluj arbitrajdan petrescu greseli arbitrajdan petrescu protest 

viewscnt
Articole similare