Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a anunţat viitoarea echipă a fostului său jucător. O nouă lovitură marca Gică Hagi. ”Îl va lua, îl va ajuta”

Mihai Rotaru a anunţat viitoarea echipă a fostului său jucător. O nouă lovitură marca Gică Hagi. ”Îl va lua, îl va ajuta”

Superliga

Comentarii

Finanţatorul formaţiei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a făcut mai multe precizări despre cea mai recentă plecare a unui jucător din Bănie. Este vorba despre Rivaldinho (28 de ani), despre care a afirmat că îi pare rău că acesta a decis să devină liber de contract.

Finanţatorul formaţiei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, regretă plecarea lui Rivaldinho de la echipă şi are tot respectul pentru acesta.

Jucătorul brazilian şi-a încheiat rapid conturile cu gruparea din Bănie. Acesta s-a despărţit amiabil şi a renunţat chiar la o sumă importantă de bani din moment ce nu a mai rămas măcar până la finalul stagiunii.

Mihai Rotaru, numai cuvinte de laudă la adresa lui Rivaldinho: ”Este un băiat extraordinar”

Contractul lui Rivaldinho cu Universitatea Craiova era valabil până în vara anului 2024, dar fotbalistul a decis să plece deoarece era a treia opiune pe postul de atacant central, după Jovan Markovic şi Elvir Koljic.

Cel mai probabil, jucătorul de 28 de ani va rămâne în Superligă şi va jua din nou sub comanda lui Gică Hagi, la Farul, sau la Rapid, cealaltă formaţie din play-off care l-ar dori.

”Rivaldinho este un băiat extraordinar şi nu este o placă pe care o spun acum pentru că a plecat un jucător. 

Rivaldinho mi-a transmis, nu am avut timp să mă văd cu el la momentul respectiv, că mă roagă să mă văd cu el pentru că el nu are nimic de reproşat nici antrenorului, nici clubului, doar că îşi doreşte să joace mai mult şi nu poate să impună chestia asta.

Este un tip extrem de ambiţios cu o mentalitate din neam. Se antrenează extraordinar ca dovadă cred că îl va lua Gică Hagi, îl va ajuta.

Într-adevăr, el era a treia opţiune la momentul respectiv din ceea ce s-a întâmplat pe teren în sensul în care au jucat Markovic sau Elvir Koljic.

Putea să mai stea o lună să mai ia nişte bani, mai avea contract doi ani de zile, dar a zis că renunţă, dar vreau să vă rog să reziliez pentru că vă iau banii degeaba, la modul acesta.

Nu le ştiu pe dinafară, dar ştiţi foarte bine cum e la Universitatea Craiova. (n.r. minim 10.000 de euro avea?) Da. Cred că da.

Noi nici măcar nu ne-am gândit să reziliem înainte de terminarea sezonului pentru că nu mi se pare corect, mai ales că este un jucător dedicat, jucător care a meritat fiecare leu plătit lui”, a declarat Rotaru, conform Fanatik.

La Universitatea Craiova, Rivaldinho a dat un gol şi trei pase decisive, în 27 de partide bifate.

Afla mai multe despre: mihai rotarurivaldinhofarul 

viewscnt
Articole similare