Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu, după remiza cu U Craiova 1948: ”Nu am scăpat de baraj! Meritam mai mult”

Marius Măldărăşanu, după remiza cu U Craiova 1948: ”Nu am scăpat de baraj! Meritam mai mult”

Fotbal

Comentarii

FC Hermannstadt a remizat cu U Craiova 1948, scor 0-0, luni după-amiază, într-o partidă din etapa a 7-a a play-out-ului din Superligă.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt a scăpat de retrogradarea directă în Liga 2. În acest moment, sibienii sunt pe locul 10, cu 28 de puncte.

De partea cealaltă, U Craiova 1948 se află pe locul 8 (locul 2 din play-out), cu 32 de puncte.

Măldărăşanu, după remiza cu U Craiova 1948: ”Un punct e mai bun decât nimic”

Hermannstadt a fost echipa mai bună în meciul cu U Craiova 1948. Chiar dacă nu a avut o posesie superioară, formaţia lui Marius Măldărăşanu a avut marile ocazii ale partidei.

Un punct e mai bun decât nimic, urmărim celelalte meciuri, încă nu am scăpat, matematic, nici de baraj, mai sunt două meciuri. Meritam mai mult în seara asta, a fost un joc foarte bun şi din punct de vedere tactic, băieţii au făcut un efort foarte bun.

Ei au echipă foarte bună, ca jucători luaţi individual, pot pune probleme în orice fază şi nu au avut decât o singură situaţie, în prima repriză. În rest, am stat foarte bine, a trebuit să şi jucăm, am făcut-o, am avut ocazii, situaţii bune, presiune pe final şi băieţii au arătat că vor să câştige, dar a lipsit golul.

Însă mă bucur că şi am simţit şi publicul. În momentul când unii jucători erau obosiţi, i-au împins de la spate. Trebuie să fim uniţi până la capăt şi vom reuşi”, a declarat Marius Măldărăşanu, la finalul meciului cu U Craiova 1948.

Măldărăşanu, un antrenor mulţumit: ”Băieţii au fost admirabili”

Din cauza problemelor financiare, FC Hermannstadt a pierdut nouă puncte în sezonul regular, ceea ce i-a complicat serios existenţa şi-n acest play-out.

Sibienii au scăpat de retrogradarea directă, dar mai tremură la gândul că ar putea prinde ”barajul”. Ar reprezenta două griji în plus (tur-retur).

Băieţii au fost admirabili, sezonul a fost extraordinar, cu urcuşuri, cu coborâşuri, asta le-am şi spus înainte de meci, pentru că sezonul a fost foarte greu. Am fost căzuţi în clasament, am fost şi pe loc de baraj, am revenit.

Dar ei nu sunt roboţi, nu putem câştiga toate meciurile. Până la urmă, suntem echipă nou-promovată, în acel prim an, de după promovare, care e foarte greu, dar este o realitate, chiar dacă poate este un clişeu.

Eu sunt mândru de ei, tot timpul i-am încurajat şi sunt alături de ei. La cum am gestionat acest grup, rezultatele spun că am făcut-o bine, dar eu pun accent mult pe încredere, pentru că aveau nevoie.

Este foarte greu, încă ne mai trebuie puncte, dar totuşi suntem binişor, pentru că şi ele au meciuri grele, se joacă în continuare. Păcat că ne-a lipsit golul”, a completat Măldărăşanu.

Afla mai multe despre: hermannstadt - u craiova 1948maladarasanu 

viewscnt
Articole similare