Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la UTA, şocat de replica pe care i-a dat-o Adrian Cojocaru! "Păi, sunt câine? Ce sunt? Un limbaj nepotrivit cu mine"

Un fotbalist de la UTA, şocat de replica pe care i-a dat-o Adrian Cojocaru! "Păi, sunt câine? Ce sunt? Un limbaj nepotrivit cu mine"

UTA

Comentarii

Portarul de la UTA, Florin Iacob, l-a criticat pe centralul Adrian Cojocaru, pentru deciziile de arbitraj luate în remiza cu FC Argeş, scor 2-2.

Un fotbalist de la UTA, deranjat de limbajul lui Adrian Cojocaru: "Păi, sunt câine? Ce sunt?"

UTA a încheiat la egalitate luni, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia piteşteană FC Argeş, într-un meci al etapei a 7-a din play-out-ul Superligii. Gazdele au primit trei lovituri de la 11 metri, Mircea Rednic a vrut să retragă echipa de pe teren, iar golul egalizator s-a marcat în minutul 90+14.

În minutul 40, Hoxhallari l-a faultat în careu pe Ionuţ Şerban şi arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalty pentru gazde. A executat Calcan, însă portarul Florin Iacob a apărat. 

Piteştenii au primit un nou penalty în minutul 77, pentru un henţ în careu al lui Aly Abeid. Şi de această dată au marcat, Garita transformând lovitura de pedeapsă. 

În minutul 90+9, arbitrul Cojocaru a dictat un nou penalty, după consultarea VAR, iar antrenorul oaspeţilor, Mircea Rednic, a retras echipa de pe teren, timp de trei minute, timp în care jucătorii arădenii l-au înconjurat pe arbitru, protestând.

La finalul partidei, arădenii s-au arătat indiganţi de deciziile de arbitraj, iar portarul Florin Iacob i-a reproşat limbajul centralului Adrian Cojocaru. 

"La orice contact în România se dă penalty. Nu învăţăm nimic din afară. Credeţi că în Anglia se dădea vreodată aşa ceva la penalty-ul al treilea?  

Şi un limbaj aşa nepotrivit al lui domnului Cojocaru cu mine. <<Pleacă de aici>>. Pai, sunt câine? Ce sunt? Suntem foarte nervoşi, dezamăgiţi. M-am uitat la fază. Nu văd niciun contact nicăieri, sar paralel. Îşi bate joc de munca tuturor. Avem şi noi familii, copii acasă. Trebuie să ne luăm salariile, depindem de Superligă. Nu să mă duc în liga a doua. 

Şi la dumneavoastă, dacă munciţi toată săptămâna şi vin şi vă dau în ca, nu e ok, că nu mai luaţi banii. Suntem la mâna noastră, încă. Suntem la fotbal, e contact. Nu suntem la şah să nu-l lovesc pe omul care mută", a spus, iritat, Florin Iacob. 

UTA este pe locul 7, loc de baraj, cu 22  puncte. FC Argeş ocupă poziţia a 9-a în play-out, retrogradare directă, cu 21 de puncte.

 

Afla mai multe despre: adrian cojocarupaul iacobfc arges uta 

viewscnt
Articole similare