Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gică Hagi după ce a auzit de ”alianţa” dintre Becali şi Rotaru: ”Nu-mi plac lucrurile astea”

Reacţia lui Gică Hagi după ce a auzit de ”alianţa” dintre Becali şi Rotaru: ”Nu-mi plac lucrurile astea”

Superliga

Comentarii

FCSB a învins, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

Reacţia lui Gică Hagi după ce a auzit de ”alianţa” dintre Becali şi Rotaru: ”Nu-mi plac lucrurile astea”

FCSB a revenit serios în lupta pentru titlu din Superligă, după ultimele două etape disputate. Roş-albaştrii au obţinut două victorii, în timp ce Farul a scos doar patru puncte din cele două meciuri jucate, astfel că vicecampioana României este acum la doar trei lungimi în spatele constănţenilor.

Gigi Becali (64 de ani) a vorbit despre şansele echipei sale la titlu, după victoria cu Sepsi. 

De asemenea, patronul de la FCSB a şocat când a dezvăluit ce mesaje a schimbat cu Mihai Rotaru, finanţatorul clubului din Bănie. 

La câteva ore distanţă, Gică Hagi a reacţionat după ce a auzit de planul celor doi rivali din SuperLigă, Becali&Rotaru.

”Pentru mine, nu au relevanţă. Nici nu vreau să intru în discuţii din acestea. Eu am făcut fotbal, ştiu ce înseamnă fotbalul, mă gândesc la fotbal. Îmi corectez echipa şi nu sunt conducător. Nu-mi plac lucrurile astea. Chiar le evit şi nu-mi convin. 

Eu sunt pe partea tehnică. Restul, pe mine nu mă interesează. Eu ştiu că în viaţă depinzi de tine şi că noi depindem de noi”, a declarat Gică Hagi, citat de Fanatik.

Ce a declarat Becali:

„Bă, eu am o convenţie cu ăsta, cu Rotaru. I-am dat mesaj: «Bă, tu eşti fratele meu mai mic. Tu o să mă faci pe mine campion, eu o să te fac pe tine locul 3». El mi-a zis: «Hagi locul 1, eu locul 2, tu locul 3». Bă, nu are cum! I-am zis că nu se mai poate la punctaj. 

Mi-a răspuns: «A, da. Păi bine atunci, eu bat Farul sigur, tu baţi CFR sigur». «Da, bă, eu bat sigur CFR, bate tu Farul sigur». Bine, sunt glumele noastre, vă daţi seama. E om de calitate”, a spus Becali, cu zâmbetul pe buze. 

Afla mai multe despre: gica hagibecalirotaru 

viewscnt
Articole similare