Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zi superbă în Premier League, cu 21 de goluri în trei meciuri! Brighton a fost spulberată acasă de codaşa Everton. Fulham - Leicester 5-3

VIDEO | Zi superbă în Premier League, cu 21 de goluri în trei meciuri! Brighton a fost spulberată acasă de codaşa Everton. Fulham - Leicester 5-3

Premier League

Comentarii

A plouat cu goluri aseară, în Premier League. 21 de reuşite s-au văzut în cele trei meciuri din prima ligă engleză

Fulham - Leicester 5-3

Fulham şi Leicester au oferit cel mai nebun meci al etapei de Premier League. Trei jucători au reuşit câte o dublă: Willian şi Cairney de la gazde şi Barnes de la oaspeţi. Problema câştigătoarei nu s-a pus în niciun moment. Fulham a condus cu 3-0 la pauză. S-a făcut 4-0 la cinci minute de la reluare. După ce Barnes a redus din diferenţă, Vardy a ratat un penalty. Willian a marcat superb pentru 5-1, iar Leicester a mai spălat din ruşine în final. Maddison şi Barnes au punctat, iar Fulham s-a impus cu 5-3. Leicester este în pericol de retrogradare.

Brighton - Everton 1-5

Revelaţia Brighton a fost spulberată acasă de codaşa Everton. Meciul a început de la 0-1. Doucoure a marcat după 32 de secunde. Tot mijlocaşul a înscris cel de-al doilea gol, iar la pauză tabela arăta un incredibil 0-3. Steele şi-a dat autogol. Caramelele nu s-au liniştit în a doua repriză. McNeil a înscris. Campionul mondial MacAllister a redus din diferenţă, dar ultimul cuvânt l-au avut oaspeţii. McNeil a stabilit scorul final, Brighton - Everton 1-5.

Nottingham - Southampton 4-3

Spectacolul a continuat şi în partida lui Forest cu Southampton, un adevărat derby pentru salvarea de la retrogradare. Nou-promovata a început senzaţional meciul. În minutul 21 era deja 2-0, după dubla lui Awoniyi. Alcaraz a redus din diferenţă, dar echipa din Nottingham a intrat la cabine tot cu un avantaj de două goluri. Gibbs White a transformat un penalty. Degeaba au început bine sfinţii actul secund. După golul lui Lyanco, a marcat Danilo pentru 4-2. Ward Prowse a închis tabela la 4-3 în prelungiri, iar Southampton e ca şi retrogradată.

Afla mai multe despre: rezultate premier league 

viewscnt
Articole similare