Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi a dezvăluit primul transfer pregătit de Farul pentru sezonul viitor! Numele fotbalistului pe care îl doreşte insistent ”Regele”: ”Deja discutăm”

Hagi a dezvăluit primul transfer pregătit de Farul pentru sezonul viitor! Numele fotbalistului pe care îl doreşte insistent ”Regele”: ”Deja discutăm”galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Aproape campioană, pentru doar a doua oară în istorie, Farul Constanţa deja îşi face planurile pentru noul sezon. Gică Hagi (58 de ani) a dezvăluit primul transfer negociat în vederea noii stagiuni, fotbalistul vizat fiind Louis Munteanu (20 de ani).

Farul Constanţa este extrem de aproape de a cuceri doar al doilea titlul din istoria clubului, după triumful istoric din 2017, pe vremea când echipa încă purta numele de Viitorul.

La trei puncte de FCSB, cu trei etape rămase, jucătorii pregătiţi de Gică Hagi şi-ar putea asigura trofeul dinaintea ultimei runde, mai ales că urmează să înfrunte vicecampioana în penultima etapă.

”Deja discutăm dacă poate să ni-l mai lase un an”

Datorită criteriului de înjumătăţire, care avantajează echipele care au avut număr par de puncte la finalul sezonului regular, ”marinarii” şi-ar asigura titlul dacă diferenţa de trei puncte este intactă înaintea ultimei runde.

Iar Gică Hagi deja îşi face planurile pentru noua stagiune. Chiar şi dacă scapă campionatul printre degete, Farul oricum va evolua, mai mult ca sigur, în cupele europene.

În contextul în care ”Regele” are şanse mari de a îl pierde pe Alibec, planul este ca măcar Louis Munteanu să fie păstrat la Ovidiu, măcar pentru încă un sezon.

După ce Gică Popescu anunţate anterior interestul Farului, în exclusivitate pentru Orange Sport, Hagi a dezvăluit că a demarat deja negocierile cu Fiorentina în acest sens.

Primul transfer negociat de Farul pentru sezonul viitor

Louis Munteanu e cu Fiorentina până în vară (n.r. împrumutat de la Fiorentina până în vară), dar deja discutăm dacă poate să ni-l mai lase un an. (n.r. să prelungiţi împrumutul?) Da.

Vom vedea ce lucruri o să iasă. Depinde cum mergem şi noi. Nu putem vorbi înainte.  Depinde de ce mişcări vom face, cum vom termina, unde o să fim.

Depinde ce perspectivă, chiar dacă o planificăm şi o vedem. De două luni stăm şi ne uităm ce va fi din vară încolo. Pentru că pregătim.

(n.r. discutaţi să-l mai ţineţi un an pe Munteanu) Absolut. Nu vedeţi că e ‘wow’, e foarte bun”, a declarat Gică Hagi, pentru Fanatik.

Revenit la Farul în această vară, sub formă de împrumut, la doi ani de când fusese vândut Fiorentinei, pentru 1,7 milioane de euro, Louis Munteanu a reuşit să însumeze 25 de meciuri, şapte goluri şi şase pase decisive.

Pe lângă ”Rege”, şi Gigi Becali ar fi foarte interesat de atacantul de 20 de ani.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare