Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"El a spus că ar fi ştiut dinainte că o să câştige Farul cu Rapid". Controversa apărută la două zile distanţă de la meciul jucat la Ovidiu | EXCLUSIV

"El a spus că ar fi ştiut dinainte că o să câştige Farul cu Rapid". Controversa apărută la două zile distanţă de la meciul jucat la Ovidiu | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Declaraţia oferită de Florinel Coman despre Farul Constanţa - Rapid Bucureşti a dat drumul unei dezbateri, din care specialiştii au tras concluzii diferite, de la un posibil deznodământ ştiut dinainte, până la strict care a fost diferenţa pe terenul de la Ovidiu.

Declaraţia lui Florinel Coman a dus la o dezbatere la Minutul 91. Ce s-a înţeles referitor la Farul - Rapid 7-2

Liderul Farul Constanţa a făcut scorul play-off-ului, cu Rapid Bucureşti, scor 7-2, sâmbătă, iar la finalul meciului galeria şi fotbaliştii lui Adi Mutu au scandat la unison: ”Ne-am făcut damblaua, ne-am p.... pe Steaua”, semn că rezultatul le-a convenit, deşi echipa lor a pierdut. 

La două zile distanţă, Florinel Coman şi-a spus părerea despre meci, iar toate cele întâmplate la Ovidiu n-au picat bine la FCSB, principala rivală la titlu a Farului: "Nu m-a surprins deloc meciul. Eram sigur că bate. Nu vreau să spun, pentru că nu îmi stă în caracter. Şi dacă era 4-0 sau 1-0, ce? Tot trei puncte au luat", a declarat "Mbappe", după FCSB - Sepsi 3-1, meci jucat luni pe Arena Naţională. 

Declaraţia a fost întoarsă pe toate feţele la Minutul 91 de moderatorul Dan Udrea şi experţii Constantin Zotta, Basarab Panduru, Viorel Moldovan. 

Dan Udrea: Hmm... Interesant ce zice Coman despre meci. 

Zotta: Ce am înţeles cu toţii. El a spus că ar fi ştiut dinainte că o să câştige Farul meciul cu Rapid. 

Panduru: Eu am înţeles că e mai bună Farul. Da, aşa am înţeles. 

Moldovan: Eu am înţeles că s-a raportat la meciul lor, când au jucat în Giuleşti şi în a doua repriză a simţit că FCSB a fost peste Rapid. Şi era normal ca Farul, care a pus în dificultate mai mult Rapid, să ajungă la acest scor, din punctul lui de vedere. 

Panduru: Mai ales că acasă Farul demolează pe toată lumea. 

Dan Udrea: Bun, fiecare înţelege ce vrea din ce a spus Coman. 

Zotta: Bun, el a fost ironic. 

Dan Udrea: Eu am înţeles altceva, că ulterior...

Zotta: Dar asta nu înseamnă că e adevărat (n.r. - ce a spus Florinel Coman). 

Dan Udrea: Da, ulterior când a fost întrebat a spus <<Nu vreau să comentez>>. Altfel ar fi spus <<Nu, n-am spus asta (n.r. - că Farul avea victoria asigurată cu Rapid), am spus că e mai bună Farul>>. 

Panduru: Eu am înţeles că nu cometează că nu-l interesează asta, ce e asta, cum să comentez aşa ceva? Cum să existe la fotbal aşa ceva?!

Dan Udrea: Nu, n-a zis asta. 

Panduru: Păi, eu asta am înţeles că a zis. 

Dan Udrea: Nu a zis asta! Bun, fiecare înţelege ce vrea. 

În următoarea etapă din play-off-ul Superligii, Rapid va primi vizita lui Sepsi, Craiova pe cea a CFR-ului, iar campioana CFR se va deplasa pe Arena Naţională pentru meciul cu FCSB. 

  • Farul Constanţa e liderul în clasament, cu 46 de puncte, la trei puncte distanţă de locul secund ocupat de FCSB, în timp ce CFR Cluj mai are şanse doar matematice la titlu, cu 39 de puncte. 

Panduru a ”mirosit” prima demisie? ”Are o problemă, e mereu trist”. Antrenorul din Superligă, pe picior de plecare: ”Faţa lui spune tot”

Afla mai multe despre: minutul 91florinel comanfarul rapidfcsbfarul rapid 7-2 

viewscnt
Articole similare