Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman s-a abţinut să spună mai multe despre Farul - Rapid 7-2: "Eram sigur că bate. Nu vreau să spun, pentru că nu îmi stă în caracter"

Florinel Coman s-a abţinut să spună mai multe despre Farul - Rapid 7-2: "Eram sigur că bate. Nu vreau să spun, pentru că nu îmi stă în caracter"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman s-a abţinut să nu spună mai multe despre Farul - Rapid 7-2: Eram sigur că bate. nu vreau să spun, pentru că nu îmi stă în caracter

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 3-1, pe Arena Naţională, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

Miculescu (28), Ovidiu Popescu (74) şi Cordea (79) au marcat pentru gazde, în timp ce Tudorie a fost autorul golului de onoare reuşit de oaspeţi (68).

Bucureştenii au avut şi un penalty ratat de Radunovic în prelungirile primei reprize, dar şi o bară tranversală semnată de Coman.

Reacţia lui Florinel Coman care lasă loc de interpetări despre Farul - Rapid 7-2: ”Eram sigur că bate”

La finalul meciului, Florinel Coman s-a arătat mulţumit de jocul per ansamblu al FCSB-ului şi de rezultatul final şi a vorbit despre deja celebrul Farul - Rapid 7-2.

”Şeptarul” roş-albaştrilor a avut o nouă evoluţie bună, reuşind două pase decisive, la reuşitele semnate de Miculescu şi Cordea.

”Am făcut un meci consistent. Puteam închide meciul încă din prima repriză, am ratat multe ocazii, dar important e că am rămas consecvenţi şi am câştigat. Sepsi a făcut un meci bun şi în tur. Am ştiut să gestionăm momentele cheie din acest meci.

Primele 25 min nu ne-a reuşit jocul, dar important e că nu am renunţat. (n.r. ce a simţit la 1-1) Am simţit că putem reveni. Asta am vorbit şi înainte de meci. A fost totul foarte bine.

În meciurile acestea trei pe care le mai avem, nu mai contează aşa mult jocul, ci rezultatul, cum a fost de exemplu la Craiova. 

(n.r. despre Farul - Rapid 7-2) Nu m-a surprins deloc meciul. Eram sigur că bate. Nu vreau să spun, pentru că nu îmi stă în caracter. Şi dacă era 4-0 sau 1-0, ce? Tot trei puncte au luat.

Presiune există peste tot. Atatâ timp cât îţi doreşti, există presiune. Face cinste fotbalului. Noi vrem să ducem titlul în ultima etapă, să câştigăm acasă, să sărbătorim cu fanii”, a declarat Coman, după meci.

În clasament, FCSB este pe locul 2 în clasament, cu 43 de puncte, la trei puncte de liderul Farul, dar şi la distanţă de patru puncte de echipa de pe locul al treilea, CFR Cluj. Sepsi are 25 de puncte şi este pe ultimul loc al play-off-ului, 6.

Afla mai multe despre: fcsbcomanfarul rapid 

viewscnt
Articole similare