Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapidiştii au sărbătorit eşecul cu Farul: ”Ne-am făcut damblaua, ne-am p... pe Steaua!” Imaginile care nu s-au văzut la TV. Mutu a preferat să stea deoparte. VIDEO EXCLUSIV

Rapidiştii au sărbătorit eşecul cu Farul: ”Ne-am făcut damblaua, ne-am p... pe Steaua!” Imaginile care nu s-au văzut la TV. Mutu a preferat să stea deoparte. VIDEO EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Ultraşii Rapidului n-au fost prea supăraţi după eşecul cu 7-2 în faţa Farului şi au cântat la final alături de jucători.

Rapid a suferit una dintre cele mai dure înfrângeri din istoria sa, 7-2 cu Rapidul. Rezultatul o avantajează pe Farul în duelul cu FCSB pentru titlu.

Acest detaliu a făcut ca eşecul să nu fie prea supărător pentru suporteri, care la final au cântat alături de jucători.

Ultraşii Rapidului, bucurie la finalul meciului cu Farul

La finalul partidei cu Farul Constanţa, Adi Mutu şi jucătorii Rapidului au mers să salute galeria, aşa cum obişnuiesc la fiecare meci.

Atât Adi Mutu, dar şi mulţi dintre jucători, s-au dus cu capetele plecate, afectaţi de eşecul la scor în faţa Farului.

Suporterii n-au fost însă la fel de supăraţi. Aceştia i-au aplaudat pe jucători şi au cântat.

Multe dintre versuri au fost îndreptate înspre rivala FCSB: ”Ne-am făcut damblaua, ne-am p.... pe Steaua”. Semn că rezultatul le-a convenit, deşi echipa lor a pierdut.

Unii dintre jucători au cântat alături de suporteri, în timp ce Adi Mutu a preferat să stea mai în spate, supărat pe înfrângerea la scor în faţa Farului.

Meme Stoica a remarcat şi el bucuria fanilor Rapidului

Aflat în studioul Orange Sport, Meme Stoica a remarcat şi el că, spre deosebire de alte dăţi, suporterii care au însoţit Rapidul la Ovidiu nu erau prea afectaţi de rezultat.

Managerul FCSB-ului susţine că giuleştenii au fost bucuroşi că, indirect, şi-au încurcat rivalii în drumul spre titlu:

”Eu cred că suporterii Rapidului nu sunt supăraţi [...] Eu ştiu că suporterilor le-a convenit foarte mult când am pierdut noi la Middlesbrough şi au şi defilat pe străzile Capitalei, într-un anumit cartier.

Da, ceva bun trebuie să iasă dintr-o chestie de genul ăsta şi bun e că Farul mai face un pas uriaş în lupta pentru titlu.

Şi cine este contracandidata care pare cea mai seriosă, prin prisma clasamentului la ora aceasta? Noi”, a spus Meme Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapid suporteri 

viewscnt
Articole similare