Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene înduioşătoare. Un copil i-a cerut tricoul lui Alibec, nu i l-a dat, dar i-a oferit alt suvenir. Băiatul a ţopăit de fericire

VIDEO | Scene înduioşătoare. Un copil i-a cerut tricoul lui Alibec, nu i l-a dat, dar i-a oferit alt suvenir. Băiatul a ţopăit de fericire

Farul Constanța

Comentarii

Un copil a vrut să obţină tricoul lui Denis Alibec, însă atacantul n-a putut să i-l ofere. Totuşi, l-a împăcat cu un alt suvenir.

Denis Alibec a avut o seară superbă în Farul - Rapid 7-2. Atacantul în vârstă de 32 de ani a reuşit un hat-trick şi a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Un copil i-a cerut tricoul lui Alibec, dar s-a ales cu o jambieră

Din nou, Denis Alibec a fost cel mai bun fotbalist al Farului. Internaţionalul român a deschis scorul din penalty-ul obţinut de Farul în minutul 3 şi a mai punctat de două ori până la final, în minutele 45 (golul de 4-0) şi 61 (golul de 51).

De asemenea, a fost unul dintre cei mai periculoşi jucători ai Farului şi a mai avut câteva ocazii mari de gol.

La final, un copil a mers la Denis Alibec să-i ceară tricoul. Însă atacantul în vârstă de 32 de ani n-a putut să i-l ofere, deoarece i-l promisese lui Cristi Săpunaru. În plus, are o însemnătotate deosebită.

Hat-trick-ul din poarta Rapidului a fost doar al treilea din cariera lui Denis Alibec. El a mai reuşit să înscrie 3 goluri în victori cu 8-0 în faţa lui FC Botoşani, în noiembrie 2022 şi în poarta lui Dinamo, când era la Astra, în 2016.

Însă Denis Alibec a găsit o altă soluţie pentru a nu-l dezamăgi pe copil. Atacantul Farului şi-a scos una dintre jambiere şi i-a făcut-o cadou.

Gestul l-a bucurat peste măsură pe copil, care a fugit ţopâind în tribună.

Denis Alibec i-a promis tricoul lui Cristi Săpunaru

La pauză, când echipele se îndreptau spre vestiare, Denis Alibec a fost surprins în timp ce a intrat într-un dialog cu Cristi Săpunaru.

După meci, atacantul Farului a explicat ce a vorbit cu Cristi Săpunaru: ”Am vorbit la pauză pentru că trebuia să schimbăm tricourile, nu am vorbit altceva”, a spus Denis Alibec.

Însă, cum Denis Alibec a reuşit un hat-trick, foarte probabil că a ales să păstreze tricoul ca amintire.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare