Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aveam senzaţia că jucăm cu Manchester City. Credeam că e sfârşitul pentru noi”. MM a tras o sperietură zdravănă la meciul cu Sepsi | EXCLUSIV

”Aveam senzaţia că jucăm cu Manchester City. Credeam că e sfârşitul pentru noi”. MM a tras o sperietură zdravănă la meciul cu Sepsi | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma meciului câştigat de FCSB împotriva lui Sepsi, MM Stoica a dezvăluit că a tras o sperietură zdravănă împiotriva covăsnenilor. Oficialul vicecampioanei a comparat-o pe echipa pregătită de Cristiano Bergodi cu Manchester City şi a recunoscut că a crezut că roş-albaştrii nu vor reuşi să se impună

FCSB a reuşit să obţină o victorie extrem de importantă împotriva lui Sepsi, care o menţine, cât de cât, în lupta pentru titlu, distanţa de Farul fiind în continuare de numai trei puncte.

Chiar şi aşa, vicecampioana are a doua şansă la titlu, în contextul în care şi o clasare la egalitate de puncte cu ”marinarii” i-ar asigura titlul lui Gică Hagi, întrucât liderul nu a beneficiat de înjumătăţirea favorabilă.

”Aveam senzaţia că jucăm cu Manchester City. Credeam că e sfârşitul pentru noi”

Aşadar, un alt rezultat în afară de o victorie împotriva covăsnenilor ar fi stabilit soarta roş-albaştrilor, iar, iniţial, MM Stoica s-a temut că deznodământul nu va fi cel favorabil.

Invitat în studioul Orange Sport în ziua din urma partidei cu Sepsi, oficialul vicecampioanei a recunoscut că a tras o sperietură zdravănă pe Arena Naţională, după primele 25 de minute ale partidei.

Oaspeţii au dominat autoritat începutul de meci, iar Mihai Stoica s-a temut că roş-albaştrii nu vor reuşi să se impună şi că lupta pentru titlu urmează să ajungă la un sfârşit brusc.

Acesta i-a comparat pe covăsneni cu ”cetăţenii” lui Pep Guardiola şi a recunoscut că FCSB a reuşit să se impună, din nou, cu şansă împotriva echipei din Sfântu Gheorghe.

MM Stoica răsuflă uşurat după victoria cu Sepsi

Şi pentru că... uite eu m-am temut de meciul ăsta, am întâlnit o echipă care, cel puţin în primele 20-25 de minute, nu că ne-a pus probleme, aveam senzaţia că jucăm cu Manchester City.

Atât de bine au pasat, încât credeam că e sfârşitul pentru noi. Şi mă gândeam că o să ne luptăm pentru locul trei, vorbesc serios. E adevărat că am beneficiat de şansă şi am marcat la prima... nici nu poţi să îi spui ocazie.

A fost o lovitură liberă din lateral. Ultimele două meciuri, am făcut cam ce făcea CFR anii trecuţi. Prima fază fixă, că e corner, că e lovitură liberă din lateral, am marcat”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare