Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Schimbare istorică la Rapid! Colaborarea cu Nike se încheie, iar tricourile adorate de fani revin: ”Am discutat un contract de un milion de euro”

FOTO | Schimbare istorică la Rapid! Colaborarea cu Nike se încheie, iar tricourile adorate de fani revin: ”Am discutat un contract de un milion de euro”galerie foto

Rapid

Comentarii

O schimbare istorică va avea loc la Rapid din sezonul viitor. Colaborarea cu Nike va lua sfârşit, iar giuleştenii vor avea un nou sponsor tehnic pentru următoarea ediţie a campionatului, acelaşi care a produs şi echipamentele din 1998/1999, adorate de fani.

Sezonul 1998/1999 a fost unul dintre cele mai de succes din istoria Rapidului, echipa de sub podul Grant reuşind să câştige doar al doilea campionat din istorie în acea stagiune.

La fel de iconic ca jucătorii aflaţi în Giuleşti în acea vreme, Bogdan Lobonţ, Mircea Rednic, Marius Şumudică, Cristi Dulca, Dănuţ Lupu sau Ovidiu Sabău, a fost şi echipamentul purtat în acel an.

”Prima noastră achiziţie va fi în valoare de un milion de euro”

Fanii alb-vişinii au adorat tricourile de joc produse de Kappa pentru acea stagiune, iar cei care le mai ţin minte urmează să aibă o mare surpriză din partea conducătorilor giuleşteni.

Dan Şucu a anunţat că, de sezonul viitor, colaborarea Rapidului cu Nike se încheie, iar cea cu Kappa se reia, urmând ca noul echipament să fie o replică modernă a tricourilor din 1998/1999.

Tricoul din 1998/1999

Clubul din Giuleşti s-a angajat deja să plătească un milion de euro pentru colaborarea cu firma italiană, decizie care ar fi şi în interesul fanilor, conform patronului Dan Şucu.

Schimbare istorică la Rapid

Am avut o negociere foarte bună cu Kappa, cu proprietarii de acolo. Am discutat cu dânşii un contract pe loc de un milion de euro. Adică prima noastră achiziţie va fi în valoare de un milion de euro.

Cumpărăm direct produse de la Kappa în valoare de un milion de euro. Cei de la Rapid cu care lucrez au fost extrem de fericiţi de ideea asta, este şi o chestiune de superstiţie, au câştigat campionatul cu Kappa.

Am negociat un preţ extrem de bun pentru Rapid, care se va transforma într-un preţ extrem de bun pentru fani. În felul ăsta, câştigă şi Rapid, câştigă şi fanii.

Sunt mai multe feluri de a negocia. Din punctul meu de vedere, prefer să negociez un preţ general de achiziţie foarte bun, iar de acolo pornesc mai departe cu tot ce am de făcut.

În clipa de faţă se procedează aşa: am gratuitate pentru echipă, dar în schimb îmi vând echipamentul, când vreau pentru fani, cu un preţ foarte mare.

Mai departe, acel preţ se transferă la fani. Şi nu asta este ideea, nu aşa se face. Negocierea trebuie făcută de cineva care se pricepe”, a declarat Dan Şucu, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare