Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au fost trase la sorţi semifinalele Ligii Campionilor! Pe cine întâlnesc Esbjerg şi Vipers, echipele care le-au eliminat pe CSM Bucureşti şi Rapid

Au fost trase la sorţi semifinalele Ligii Campionilor! Pe cine întâlnesc Esbjerg şi Vipers, echipele care le-au eliminat pe CSM Bucureşti şi Rapid

Handbal

Comentarii

Echipele de handbal feminin Gyor – Vipers şi FTC Budapesta - Team Esbjerg, vor juca în semifinalele Ligii Campionilor, în 3 iunie, la Budapesta, potrivit tragerii la sorţi de marţi. România nu are reprezentante la Turneul Final Four, după ce campioana Rapid Bucureşti şi vicecampioana CSM Bucureşti au fost eliminate în sferturile de finală.

Semifinalele Ligii Campionilor

În 3 iunie sunt programate semifinalele, la MVM Dome din Budapesta, iar a doua zi se vor disputa finalele pentru medalia de bronz, respectiv pentru trofeul Ligii Campionilor.

Campioana Rapid Bucureşti a avut o misiune aproape imposibilă în sferturi, cu deţinătoarea trofeului, Vipers (Norvegia), cu care a pierdut ambele manşe (25-31, 31-40).

Tot două eşecuri a suferit şi vicecampioana CSM Bucureşti, cu danezele de la Team Esbjerg (28-32, 31-33), la finalul partidei retur căpitanul Cristina Neagu acuzând arbitrajul în termini duri.

A fost prima înfrângere a sezonului pe teren propriu în Liga Campionilor, dar şi cea mai frustrantă.

Ultima data, România a fost reprezentată la Turneul Final Four în 2018, când CSM Bucureşti obţinea medalia de bronz, la fel ca în 2017 şi după trofeul câştigat în 2016.

Afla mai multe despre: ehf 

viewscnt
Articole similare