Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unchiul lui Denis Alibec, anunţ de ultimă oră! "Pleacă în vară, discut deja". Farul nu ia bani pentru transferul în străinătate

Unchiul lui Denis Alibec, anunţ de ultimă oră! "Pleacă în vară, discut deja". Farul nu ia bani pentru transferul în străinătate

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec (32 de ani) ar putea cuceri titlul în România cu Farul Constanţa şi apoi s-ar putea transfera liber de contract. Unchiul său, Nuredin Beinur, a anunţat că încearcă să-l ajute pe atacant să-şi găsească un angajament mai bun din punct de vedere financiar, în străinătate.

Încă un transfer în străinătate pentru Denis Alibec? Unchiul său anunţă: "Pleacă liber" 

Gică Hagi a reuşit să dea restart carierei lui Denis Alibec, după perioada petrecută de atacant la CFR Cluj şi Kayserispor, şi e aproape să câştige titlul Superligii cu unul dintre fotbaliştii săi preferaţi în echipa de start.

Însă, conform înţelegerii dintre cei doi, Denis Alibec poate pleca oricând de la Farul, fără pretenţii financiare din partea clubului, chiar dacă jucătorul abia şi-a prelungit contractul. 

Nuredin Beinur, unchi al lui Denis Alibec, anunţă că lucrează la o oportunitate de transfer pentru fotbalist. Nu e prima dată când unul dintre cei mai controversaţi oameni de afaceri din România încearcă să-l transfere pe Denis Alibec. 

Membru al comunităţii de tătari din România, precum Denis Alibec, Nuredin Beinur susţine că are deja discuţii cu persoane din străinătate. 

Pentru ProSport, afaceristul a oferit detalii despre transferul plănuit în lunile următoare. 

”Alibec pleacă liber în vară de la Farul. Îi caut deja echipă în Turcia sau zona arabă, unde discut cu nişte şeici.

Am o înţelegere cu el şi cu mama lui să-i găsesc un club în Turcia sau spaţiul arab. Cota lui e iar în creştere, probabil că va fi vânat de mulţi impresari, însă pe aceste zone şi-a dorit să mă ocup eu de găsirea unor variante. Poate pleca peste hotare de la Farul fără niciun fel de pretenţii financiare

Alegerea finală va fi, bineînţeles, a lui. Va opta pentru oferta cea mai bună, fără niciun fel de probleme. Voi încerca să vin cu câteva propuneri, dar, dacă va prefera altceva, nu va fi nicio supărare. Eu vreau doar să-l ajut, mai ales că demonstrează din nou ce calităţi extraordinare are”, a spus Beinur pentru sursa citată. 

Supranumit ”Spaima litoralului”, Nuredin Beinur a deţinut mai multe afaceri în sudul litoralului, printre care cluburi, baruri, dar şi o firmă de pază.

De-a lungul timpului, Nuredin Beinur, care a fost jucător la Callatis Mangalia, şi-a făcut foarte multe relaţii în lumea fotbalului de la noi. În cercul său de cunoştinţe sunt nume precum Adi Mutu, Ciprian Marica sau fraţii Becali.

Mihai Stoica, taxat pentru perioada petrecută de Denis Alibec la FCSB

„Acum se dovedeşte că, dacă Alibec are lângă el un mentor care ştie cum să lucreze şi ce să-i ceară, băiatul e formidabil. Şi eficient! Nu ca Meme Stoica, pentru care preocuparea principală a fost să-l atace şi să-l denigreze pe Denis în loc să găsească metode de a-l pune în valoare. Pe el îl interesa mai mult ce ciocolată mânâncă Alibec decât ce stofă de atacant are în curte”, a mai spus Nuredin Beinur 

După Farul Constanţa - Rapid Bucureşti 7-2, în Superligă, Denis Alibec a anunţat că nu-l interesează titlul de golgheter, ci să devină din nou campion în România

  • 14 goluri înscrie în campionat a reuşit Denis Alibec, cu şase mai puţine decât liderul clasamentului marcatorilor, Marko Dugandzic. 

Afla mai multe despre: denis alibecnuredin beinurtransfer denis alibec farul constantafarul constantagica hagi 

viewscnt
Articole similare