Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vochin îl atenţionează pe Dan Petrescu: ”Alergi după doi iepuri şi nu o să prinzi niciunul”. Reacţii după ce a văzut primul ”11” al CFR-ului din meciul cu Craiova | EXCLUSIV

Vochin îl atenţionează pe Dan Petrescu: ”Alergi după doi iepuri şi nu o să prinzi niciunul”. Reacţii după ce a văzut primul ”11” al CFR-ului din meciul cu Craiova | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi Universitatea Craiova se întâlnesc duminică, de la 21:00, în runda cu numărul 7 din play-off.

Meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova are loc duminică, 7 mai, de la ora 21:00, în cadrul etapei 7 din play-off-ul SuperLigii. CFR Cluj are şanse reduse de a se mai bate la titlu după eşecurile cu Farul şi cu Rapid. De cealaltă parte, oltenii trag la un loc de Conference League, va fi un duel pentru Europa.

Andrei Vochin a observat doi jucători U21 în formula de start a CFR-ului, motiv pentru care a tras un semnal de alarmă înainte de meciul cu Universitatea Craiova. 

”Ar trebui să fie un meci de care pe care. Egalul să nu fie o miză pentru echipele de azi. După rezultatul de aseară, CFR trebuie să se gândească foarte bine dacă se mai lupta la titlu sau nu, pentru că în cazul în care pierde acest meci pierde şi locul 3 pentru cupele europene. Şi se poate sa alerge după 2 iepuri şi sa nu prindă pe niciunul.

Craiova doar să joace la victorie meciul cu CFR, aşa poate să prindă cupele europene. În momentul în care CFR ia gol înseamnă că e o echipa vulnerabilă.

Eu cred că Muhar a fost last pe bancă pentru că nu a avut o prestaţie buna runda trecută, iar la Krasniqi sa nu fie vorba de o problemaă medicală”, a declarat Vochin înainte de meciul din Gruia. 

Echipele de start:

  • CFR CLUJ: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă, Camora - Braun, Boateng, Cvek, Fică - Janga, Bîrligea
  • REZERVE: Sava, Peteleu, Kolinger, Muhar, Maglica, Bordeianu, Petrila, Krasniqi, Yeboah, Maglica
  • ANTRENOR: Dan Petrescu
  • CSU CRAIOVA: L. Popescu - Vlădoiu, Zajkov, Mitrea, Badelj - Mateiu, Screciu - Cîmpanu, Işfan, Ivan - Koljic
  • REZERVE: Lazar, Găman, D. Benga, Căpăţînă, Sala, Roguljic, Baiaram, Markovic 
  • ANTRENOR: Eugen Neagoe

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare