Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, uluit de progresul făcut de ”puştiul minune” al lui Hagi: ”Jucătorul revelaţie din acest sezon!” | EXCLUSIV

MM, uluit de progresul făcut de ”puştiul minune” al lui Hagi: ”Jucătorul revelaţie din acest sezon!” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Constantin Grameni (20 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători de la Farul, iar Gică Hagi ar putea să obţină bani frumoşi pentru un eventual transfer.

MM, uluit de progresul făcut de ”puştiul minune” al lui Hagi: ”Jucătorul revelaţie din acest sezon!” | EXCLUSIV

Constantin Grameni este unul dintre pilonii principali ai lui Gică Hagi. Cu el în echipă, Farul Constanţa a terminat anul calendaristic pe primul loc în Superliga României.

Grameni este, de asemenea, jucătorul de la Farul pe care MM Stoica l-a remarcat după victoria cu Rapid, scor 7-2. 

”Să discutăm şi despre assist-ul lui Grameni. Jucătorul revelatei al acestei ediţiei de campionat este Grameni. Alibec a mai avut campionate bune, chiar şi la Astra. Dar Grameni... Să luăm şi golul marcat de Alibec în Giuleşti, tot pasă Grameni”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

În acest sezon, Constantin Grameni are 31 de meciuri pentru Farul, 6 goluri şi 4 pase decisive. El a debutat în prima echipă a lui Hagi în urmă cu două sezoane şi are, în total, 72 de partide oficiale jucate.

  • 1.3 milioane de euro este cota tânărului jucător conform site-ului de specialitate Transfermartk.com

Datorită prestaţiilor foarte bune şi constante, cei de la CIES Observatory l-au pus pe Grameni în topul celor mai promiţători 10 mijlocaşi defensivi la nivel mondial.

Ce i-a spus Gheorghe Hagi lui Constantin Grameni

Nicu Grameni, unchiul lui Dina Grameni, a oferit un interviu pentru ProSport şi a dezvăluit ce i-a spus Gheorghe Hagi fotbalistului pe care-l pregăteşte.

„În primul sezon în care l-a debutat în Liga 1, din ce mi-a spus copilul, i-a spus aşa: «joacă lejer, vei juca bine, vei juca în continuare, vei greşi, nu te va pune nimeni la zid, vei juca în continuare, ţi se vor da şanse. Joacă simplu, pentru că este sezonul tău de debut». A avut şi momente bune, dar şi momente proaste. Gică Hagi ştie mai bine ca oricine cum să lucreze cu juniorii, cu tinerii.

A urmat sezonul acesta. I-a spus: «gata, este momentul să-ţi asumi. Eşti un jucător deja copt pentru Liga 1, asumă-ţi, decizii în teren, sunt alte tale, nu te lua după nimeni». Şi chiar aşa face! El este foarte muncitor, foarte corect cu el, foarte autocritic şi pot să spun că munca este elementul principal la el. El are un frate născut în 2007 care este mult mai talentat decât el, dar care n-are ambiţia lui”, a spus Nicu Grameni, pentru sursa citată anterior. 

Dan Şucu rupe tăcerea după Farul-Rapid 7-2: ”Dezastrul de la Ovidiu! N-avem nevoie de jucători de mijlocul clasamentului. Ne sunt datori”

Afla mai multe despre: constantin gramenifarul 

viewscnt
Articole similare