Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a contactat Mititelu pe Măldărăşanu? Prima reacţie a antrenorului: ”Nu sunt atât de sincer nici cu soţia...”

L-a contactat Mititelu pe Măldărăşanu? Prima reacţie a antrenorului: ”Nu sunt atât de sincer nici cu soţia...”

FC U Craiova

Comentarii

Marius Măldărăşanu a comentat, înaintea meciului lui Hermannstadt cu FC ”U” Craiova 1948, despre vehiculata ofertă primită din partea patronului oltenilor, Adrian Mititelu.

L-a contactat Mititelu pe Măldărăşanu? Prima reacţie a antrenorului: ”Nu sunt atât de sincer nici cu soţia...”

Fostul jucător al Rapidului este antrenorul formaţiei sibiene din 2021, alături de care a reuşit promovarea chiar din primul an. În acest sezon, Hermannstadt s-a descurcat excelent cu Măldărăşanu pe bancă şi este ca şi salvată de la retrogradarea în liga secundă. 

Recent, s-a scris că pe numele antrenorului a venit o ofertă de la U Craiova 1948. Măldărăşanu, însă a venit cu precizări şi a dezvăluit că nu a fost contactat de olteni. 

„Am citit, am văzut în ziare, sunt debordant de sincer. Am mai spus ca o glumă, poate nu sunt atât de sincer cu soţia cum sunt în faţa camerelor, când dau declaraţii. Nu ştiu dacă există un interes, cu mine nu a vorbit absolut nimeni.

Au fost trei discuţii în iarnă, când a fost acea depunctare, din alte direcţii. Doar discuţii, doar tatonări, în funcţie de o eventuală decizie a mea, dar, din partea domnului Mititelu, nicio ofertă, nicio discuţie, nici nu vorbim de o ofertă.

Acele ştiri nu fac bine clubului lor, în primul rând domnului Napoli. Să vezi în ziar că se vorbeşte despre alţi antrenori este foarte greu, poţi pierde vestiarul sau jucătorii se pot gândi la alte lucruri.

Absolut nicio discuţie, nu ştiu ce va fi, mai sunt trei etape sunt concentrat aici, îmi doresc să rămân, chiar mi-aş dori să rămân. Vedem, deocamdată vreau să fiu liniştit, aşa cum îşi doresc şi suporterii, şi patronul, şi conducătorii, şi jucătorii”, a spus Marius Măldărşanu.

În următoarea etapă, Hermannstadt o va întâlni chiar pe FC U Craiova 1948. Meciul va avea loc pe 8 mai, de la 16:30 şi se va disputa la Sibiu.

Afla mai multe despre: marius maldarasanuu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare