Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acontat pe trei sezoane! MM a anunţat oficial că s-a semnat contractul cu cel care a cucerit două titluri la rând cu FCSB: "Asta a fost tot"

Acontat pe trei sezoane! MM a anunţat oficial că s-a semnat contractul cu cel care a cucerit două titluri la rând cu FCSB: "Asta a fost tot"

FCSB

Comentarii

Conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, a lămurit unul dintre subiectele care s-au aflat pe agenda clubului, în ultima perioadă. În ultimele zile, cuplul de antrenori Elias Charalambous - Mihai Pintilii a primit o veste bună.

FCSB a reuşit să-l convingă să semneze pe trei sezoane, iar salariul e impresionant

FCSB e în plină luptă pentru titlul Superligii,  iar presiunea s-a mutat pe echipa bucureşteană, care acum e la şase puncte de liderul Farul Constanţa, dar şi cu un meci în minus. 

Pe finalul acestui sezon, conducerea a avut de rezolvat un aspect important din cadrul echipei. 

În ultima perioadă, au apărut informaţii că preparatorul fizic Thomas Neubert, om important în club de-a lungul anilor, a devenit interesant pentru Ferencvaros şi Ludogoreţ, iar o ofertă superioară din punct de vedere financiar l-ar fi putut convinge să schimbe echipa. 

Însă, FCSB a rezolvat această problemă înainte ca înţelegerea cu Thomas Neubert să expire. 

La Orange Sport, Mihai Stoica a confirmat că preparatorul fizic german a semnat, la mijlocul acestei săptămâni, un nou contract cu FCSB, valabil până în 2026. 

De asemenea, MM a exclus orice fel de negociere a contractului germanului, care şi aşa e unul impresionat: 11.000 de euro. 

"Da (n.r. - a prelungit pe trei ani). N-a fost nicio negociere cu el. I-am pus contractul, a stat, s-a gândit, iar când a terminat a semnat şi asta a fost tot. Negocieri poţi avea dacă mai scazi, mai urci. Nu. Ăla a fost contractul. 

A semnat pe trei ani. Nu a fost nicio problemă. El şi în perioada în care se gândea a condus antrenamentele fizice cum trebuie, e un tip foarte serios. 

Sunt unii, dar el e neamţ, nu se pune problema, care se apropie de final de contract şi care nu mai sunt serioşi", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Thomas Neubert, de două ori campion cu FCSB

Ascensiunea lui Thomas Neubert se leagă de colaborarea cu Laurenţiu Reghecampf, cu care a lucrat iniţial în Germania, la Kaiserslautern. 

După o perioadă petrecută de amândoi la Concordia Chiajna, ei au fost aduşi de Gigi Becali la FCSB, iar cuplul antrenor - preparator fizic a marcat istoria clubului, cu cele două campionate cucerite, în 2013 şi 2014, şi Supercupa României, în 2013. 

Înainte de a reveni la FCSB, în 2020, a mai lucrat cu Laurenţiu Reghecampf la Al Hilal Riad, în timp ce în sezonul 2015-2016 a ocupat funcţia de preparator fizic al lui Litex Loveci, apoi s-a alăturat staff-ului lui Reghe la la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. 

A rupt norii cu Toni Petrea şi se întoarce în vară la FCSB! "Arma secretă" vine pentru locul de titular în faţa lui Cordea, Miculescu şi Sorescu

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbthomas neubertmihai stoicamm stoicathomas neubert fcsb 

viewscnt
Articole similare