Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii Stelei au de ce să fie dezamăgiţi. Unde a fost surprins azi Helmut Duckadam, absent de la aniversarea a 37 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni | VIDEO

Fanii Stelei au de ce să fie dezamăgiţi. Unde a fost surprins azi Helmut Duckadam, absent de la aniversarea a 37 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni | VIDEO

Steaua

Comentarii

Portarul legendar al Stelei Bucureşti, Helmut Duckadam, a absentat din Ghencea, acolo unde steliştii câştigători ai Cupei Campionilor Europeni au marcat ziua de 7 mai. Cel care a apărat patru penalty-uri în finala cu Barcelona a apărut la scurt timp în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Helmut Duckadam a refuzat să vină în Ghencea pentru 7 mai, dar a apărut la un alt meci

CSM Bucureşti o întâlneşte pe Esbjerg, în direct la Orange Sport 1, în manşa retur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, iar la meci au venit şi mai multe nume sonore, printre care mai mulţi fotbalişti de la FCSB, dar şi Helmut Duckadam. 

Invitat la duminică în Ghencea, pentru a sărbători pe Stadionul Steaua 37 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, Duckadam a refuzat şi a preferat să fie în Sala Polivalentă din Bucureşti, fiind surprins de camerele TV. 

VIDEO | Helmut Duckadam, în Sala Polivalentă din Bucureşti, la CSM Bucureşti - Esbjerg

Helmut Duckadam a explicat de ce nu a venit în Ghencea

„Nu voi merge în Ghencea, pentru că nu mi se pare normal. N-am nimic cu ei. În momentul în care clubul Armatei va decide să ne invite împreună cu soţiile la un restaurant să putem sărbători 7 mai, voi merge şi eu.

Să merg pe un stadion, gol-negol, ca să mă scoată 10 minute pentru o diplomă! Nu cred că asta merităm. În altă ordine de idei, m-am săturat să fiu folosit. Au trecut acele vremuri când eram uşor de păcălit”, a mai transmis Helmut Duckadam, conform Gazetei Sporturilor

La 7 mai 1986, pe Ramón Sánchez Pizjuán Stadium, Steaua Bucureşti intra în istoria fotbalului, devenind prima echipă din Estul Europei care cucerea cel mai râvnit trofeu din fotbal, UEFA Champions League, într-o finală disputată împotriva celor de la FC Barcelona.

Helmuth Duckadam intra în Cartea Recordurilor după ce apăra patru lovituri de pedeapsă consecutive, iar trofeul ajungea la Bucureşti.

AS47 a taxat felul în care s-a poziţionat Helmut Duckadam în raport cu Steaua Bucureşti

“"Vă aducem aminte că Steaua este echipa Ministerului Apărării", spuneau, şi în 1986, televiziunile spaniole. Doar un portar, cel care a trădat, şi duşmanii Stelei au uitat acest lucru”, este mesajul postat pe Facebook de AS47.

La SportCast cu Sile, Helmut Duckadam a oferit informaţii în premieră despre startul aventurii sale alături de Gigi Becali, căruia îi va fi recunoscător pentru mâna de ajutor întinsă într-un moment greu al vieţii. 

Afla mai multe despre: helmut duckadamsteauacsm bucuresti esbjergcsm bucuresti liga campionilorhelmut duckadam steaua 

viewscnt
Articole similare