Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune maximă la FCSB. Elias Charalambous, înainte de meciul cu Sepsi: ”Pentru a rămâne în cursa pentru titlu trebuie să câştigăm”

Presiune maximă la FCSB. Elias Charalambous, înainte de meciul cu Sepsi: ”Pentru a rămâne în cursa pentru titlu trebuie să câştigăm”

FCSB

Comentarii

Duelul dintre FCSB şi Sepsi este programat luni, 8 mai, de la ora 21:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Elias Charalambous îşi atenţionează jucătorii înainte de meciul cu Sepsi: ”Vom suferi. I-am văzut cum joacă”

Cipriotul Elias Charalambous (42 de ani) a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat meciul cu Sepsi. 

„Ştim că vom întâlni un adversar foarte bun, cu jucători talentaţi, de calitate. Nu are cum să fie un meci uşor. Va fi un meci foarte, foarte dificil şi trebuie să fim concentraţi din prima până în ultima secundă. 

Vom suferi, ştim că vom suferi şi trebuie să dăm ce avem mai bun pentru a lua cele 3 puncte. Suntem conştienţi că noi suntem echipa care îşi doreşte mai mult victoria, însă am văzut-o pe Sepsi că joacă toate meciurile la un nivel înalt. Nu e întâmplător că este calificată în finala Cupei. Numai asta arată calitatea echipei”, a spus Elias Charalambous.

  • Ultima confruntare dintre FCSB şi Sepsi OSK s-a terminat 2-1.

Formaţia roş-albastră se află în acest moment la şase puncte distanţă de liderul Farul Constanţa!

Compagno ar putea rata partida

Elias Charalambous a dezvăluit că Andrea Compagno acuză ceva dureri la picior şi se pune întrebarea dacă se merită forţarea sa la meciul cu Sepsi, ştiind că, apoi, FCSB-ul se va duela cu CFR Cluj şi Farul.

”Vom vedea dacă Andrea Compagno poate juca. Are probleme la picior. Trebuie să vedem dacă mâine va fi apt. Iar probleme lui Edjouma le ştiţi. În rest, toţi jucătorii sunt bine”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Sepsi.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsb 

viewscnt
Articole similare