Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ovidiu Burcă a intrat în gura steliştilor. Daniel Opriţa şi Adi Popa l-au pus la punct pe antrenor: ”Doar cine a făcut blaturi ştie! Să ne sune el să ne zică cum se face”

VIDEO | Ovidiu Burcă a intrat în gura steliştilor. Daniel Opriţa şi Adi Popa l-au pus la punct pe antrenor: ”Doar cine a făcut blaturi ştie! Să ne sune el să ne zică cum se face”

Steaua

Comentarii

La 37 de ani după ˷noaptea de la Sevilla”, CSA Steaua a terminat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Oţelul Galaţi, în etapa a 7-a din play-off-ul ligii secunde.

VIDEO | Ovidiu Burcă a intrat în gura steliştilor. Daniel Opriţa şi Adi Popa l-au pus la punct pe antrenor 

După sărbătoarea împlinirii a 37 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, roş-albaştrii au făcut doar egal cu Oţelul Galaţi, echipa antrenată de Dorinel Munteanu.

Lovitura de începere a meciului a fost dată de Adrian Bumbescu, o legendă a echipei de aur din Ghencea.

În minutul 52 arbitrul a dictat penalti la o cădere a lui Chipirliu în careul gălăţenilor. A executat acelaşi Chipirliu, care a deschis scorul. Steliştii au rămas în zece după ce Beţa a fost eliminat în minutul 85, iar în minutul 89 Cisotti a adus egalarea pentru oaspeţi.

După meci, Daniel Opriţa a avut un mesaj pentru Ovidiu Burcă.

”Se ştie clar că dreptul de promovare nu există. Lucrurile sunt clare, doar că eu şi jucătorii vrem să terminăm pe unul din primele două locuri. Am rămas puţin dezamăgit de ce s-a scris în presă, colegi de-ai  mei...

Mă refer la Burcă care a zis că aşteaptă să vadă ce se întâmplă între Steaua şi Oţelul. Ce să vadă?! Să îmi spună, e din valul tânăr de asta. Să spui că suntem neamuri eu şi Dorinel...Să-mi spună şi mie metoda cum să ma duc să le zic la jucători să nu joace azi? Ce pot să le spun la jucători? N-ai cum.

Eu vreau să stau mult în fotbal că sunt tânăr. Nu vreau să mă gândesc la aşa ceva, nu vreau să fac prostii, eu nu am zis de nimeni aşa ceva. Încă nu o ştiu pe asta, cum adică să te duci să le spui la jucători să se dea la o parte? Încă nu o ştiu pe asta, să mă sune să mă înveţe! Eu ca antrenor mai pot să continui?”, a răbufnit antrenorul Stelei. 

Adi Popa a avut, de asemenea, o replică pentru Burcă: ”Noi la fiecare meci ne analizăm, nu căutăm vina în altă parte. Ştiţi cine se gândeşte la ajutoare? Cine a făcut în trecut aceste chestii de genul... din punctul meu de vedere aşa e. Cât o să fiu eu pe teren nu vor exista discuţii de genul. Nu am jucat niciodată un meci de genul şi nici nu voi juca!”. 

În clasament, Poli Iaşi are 53 de puncte şi ocupă primul loc în clasament, CSA Steaua este pe locul 2, cu 49 de puncte, iar Oţelul ocupă locul al treilea, cu 46 de puncte.

Afla mai multe despre: daniel opritaadi popaovidiu burca 

viewscnt
Articole similare