Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îl desemnează pe un jucător al FCSB ”cel mai bun fotbalist român”: ”Unii îl ironizează, dar e mai bun ca Florinel Coman” | EXCLUSIV

MM Stoica îl desemnează pe un jucător al FCSB ”cel mai bun fotbalist român”: ”Unii îl ironizează, dar e mai bun ca Florinel Coman”  | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de FCSB împotriva lui Sepsi, MM Stoica a vorbit la superlativ despre un fotbalist al vicecampioanei, pe care îl consideră ”de departe cel mai bun jucător român”, lăudându-l pentru prestaţia reuşită luni.

FCSB a reuşit să obţină o victorie extrem de importantă în a şaptea etapă a Superligii, împotriva lui Sepsi, victorie care o menţine la trei puncte de liderul Farul şi în lupta pentru titlu.

Florinel Coman a pasat decisiv la două dintre golurile vicecampioanei şi a fost, din nou, remarcat pentru prestaţia sa, dar MM Stoica a dorit să laude un alt roş-albastru.

”Unii îl ironizează, dar e cel mai bun fotbalist român, mai bun ca Florinel Coman”

Oficialul vicecampioanei i-a luat apărarea, în direct la Orange Sport, lui Darius Olaru, fotbalist despre care consideră că primeşte mult prea multe critici.

Mihai Stoica este de părere că acesta, căpitanul vicecampioanei, este ”de departe cel mai bun fotbalist român” al momentului şi i-a găsit alibiuri pentru statisticile modeste din acest sezon.

MM Stoica îi ia apărarea lui Darius Olaru

Eu aş vrea să fac referire la un fotbalist de care se vorbeşte prea puţin, unii văd chiar că îl ironizează. Lovitura liberă de la primul gol a fost în urma unui fault asupra unui fotbalist, fotbalist care a pasat decisiv la prima ocazie imensă a lui Sorescu, care a alunecat, acelaşi fotbalist care a pasat la penalty-ul obţinut de Sorescu.

Acelaşi fotbalist care a oferit un assist la golul excepţionat marcat de Ovidiu Popescu şi acelaşi fotbalist, ironizatul, care a făcut o intercepţie la 2-1 şi i-a pasat lui Coman, care i-a oferit assist-ul lui Cordea. Acest fotbalist e căpitanul acestei echipe, Darius Olaru, fotbalist care e de departe cel mai bun fotbalist român la ora actuală, în opinia mea.

(n.r. mai bun decât Coman?) Da, e cel mai bun fotbalist român, pentru că el e capabil, din primul până în ultimul minut, şi de regulă prinde toate minutele în teren, să sprinteze, să acopere toate zonele terenului, să îşi ajute colegii să îşi pună în mare dificultate adversarii.

Dar unii nu văd asta, văd că nu are cifre. Păi cred şi eu că nu are cifre, dacă... Radunovic a ratat de la 11 metri şi nici atunci nu avea cifre, pentru că nimeni nu ţinea cont de cum s-au descurcat Coman şi Olaru în faza respectivă.

Au făcut un un-doi fantastic, plecând de la 20 de metri de poarta noastră, iar assist-ul cu piciorul stâng... nimeni nu ştie la ora actuală dacă Olaru e stângaci sau dreptaci.

Ok, nu marchează, nu a marcat anul ăsta goluri, nu a oferit foarte, foarte multe assist-uri, are vreo şase, dacă nu mă înşel, dar astea sunt assist-uri, nu 'tanca-fleanca', am aruncat o minge în careu, sare unul pe sub ea, se mai împiedică unul, altul se uită după avioane şi vine unul şi o bagă în poartă - assist, nu e assist.

(n.r. a dat mai multe goluri cu stângul decât cu dreptul) Da, cum a dat şi Chipciu când a venit la Steaua (n.r. FCSB). Cu stângul, da, că foloseşte ambele picioare. Dar unii văd un fotbal altfel decât văd eu”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: darius olaru 

viewscnt
Articole similare