Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam, anunţ apocaliptic pentru CSA Steaua: ”Echipa se desfiinţează într-un an, dacă nu se întâmplă asta”. Ce propune Dragomir pentru a fi evitat dezastrul

Duckadam, anunţ apocaliptic pentru CSA Steaua: ”Echipa se desfiinţează într-un an, dacă nu se întâmplă asta”. Ce propune Dragomir pentru a fi evitat dezastrul

Steaua

Comentarii

Helmut Duckadam a anunţat, după ce a luat legătura cu mai mulţi parlamentari, că modificările propuse la Legea Sportului nu vor fi acceptate, astfel că CSA Steaua nu va avea drept de promovare în Superligă. În acest context, ”militarii” au nevoie de altă cale pentru a ajunge în primul eşalon.

În contextul în care un nou proiect de lege a fost propus de Vasile Dîncu, proiect care ar fi permis promovarea lui CSA Steaua în primul eşalon, fanii ”militarilor” au început să îşi facă speranţe că echipa favorită va evolua în Superligă de sezonul viitor.

Spre dezamăgirea acestora, se zvoneşte că modificările dorite de Dîncu nu vor fi impuse, iar cei de la CSA vor rămâne cu buza umflată pentru al doilea an la rând.

Anunţ apocaliptic pentru CSA Steaua

Cu trei meciuri rămase, Steaua are un avans de trei puncte faţă de Oţelul Galaţi, ocupanta locului al treilea, şi ar fi în cărţi pentru promovarea directă, dacă ar putea promova.

Dumitru Dragomir are o propunere pentru cei de la CSA, prin care echipa să poată juca în Superligă fără a fi controlată de un alt investitor, ci de actualii conducători.

Era o aberaţie legea lui Dîncu. Nu se alege praful de CSA. Să facă asta dacă sunt băieţi deştepţi. Se asociază cu o firmă a Armatei care e privată şi pot evolua atunci în prima ligă.

Domnul Dîncu a vrut să-şi facă publicitate, nicidecum să creadă în acest proiect de lege”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Playsport.

”Dacă nu se va schimba, echipa se va desfiinţa într-un an de zile”

Helmut Duckadam a vorbit şi el despre situaţia Stelei şi a afirmat că, dacă nu se găseşte o metodă pentru promovare în următorul an, atunci echipa se va desfiinţa.

Am spus imediat că această iniţiativă este doar una de imagine. S-au înfierbântat cei de la CSA, Au visat că va trece această iniţiativă. Am vorbit cu mai mulţi oameni din Parlament şi mi-au spus că nu va trece.

Se ştia că nu va trece iniţiativa. Proiectul nu va reuşi. Nimeni nu va investi la CSA, dacă se merge pe varianta dorită de Talpan şi de alţi generali.

Investiţiile majore le face un investitor care vrea să aibă şi control. Dacă nu se va schimba, echipa se va desfiinţa într-un an de zile”, a adăugat Helmut Duckadam, potrivit sursei citate.

Afla mai multe despre: csa steaua 

viewscnt
Articole similare