Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa pe care Stelea o consideră favorită la câştigarea Superligii: ”E mult mai palpitant aşa. Cred că o să se joace până în ultima etapă”

Echipa pe care Stelea o consideră favorită la câştigarea Superligii: ”E mult mai palpitant aşa. Cred că o să se joace până în ultima etapă”

Superliga

Comentarii

Cu doar trei etape rămase din această ediţie a play-off-ului Superligii, lupta pentru titlu se dă între Farul Constanţa şi FCSB, formaţii pe care le despart doar trei puncte. În opinia lui Bogdan Stelea, formaţia pregătită de Gică Hagi este favorită la trofeu.

Etapa a şaptea a Superligii a avut un deznodământ destul de clar: lupta la titlu se dă în doar două echipe. CFR Cluj a făcut un pas greşit, în timp ce Farul Constanţa şi FCSB au reuşit să câştige.

Echipa pregătită de Gică Hagi este în continuare lider în clasament, la trei puncte de vicecampioană, iar ardelenii se află la patru, respectiv şapte lungimi de cele două.

”Cred că o să se joace până în ultima etapă”

Aşadar, cu doar nouă puncte rămase în joc, campioana nu pare a avea şanse de a cuceri un al şaselea titlu la rând, astfel că lupta se va da, cel mai probabil, doar între primele două clasate.

Bogdan Stelea a analizat lupta pentru câştigarea Superligii şi a recunoscut că orice se mai poate întâmpla, mai ales că Farul Constanţa şi FCSB mai au de disputat un duel direct.

În opinia fostului portar, lupta se va da până în ultima etapă, dar ”marinarii” sunt favoriţi la câştigarea trofeului, datorită avansului pe care îl au faţă de vicecampioană.

Echipa pe care Stelea o consideră favorită la câştigarea Superligii

Play-off-ul e disputat, dar, uşor, uşor, rămând doar două-trei echipe... Farul şi FCSB. (n.r. are forţa Farul să câştige titlul?) Eu cred că da. Se poate întâmpla orice, dar echipele care cred că au prima şansă sunt Farul şi FCSB, în ordinea în care am menţionat.

(n.r. credeţi că o să se joace titlul în ultima etapă?) E posibil. E mult mai palpitant aşa, ar fi mai ok pentru noi, pentru spectatori, nu ştiu dacă şi pentru cei care se bat pentru titlu e mai ok aşa.

Dar cred că o să se joace până în ultima etapă. (n.r. cine doriţi să ia titlul?) Mi-e indiferent, să îl ia cine merită”, a declarat Bogdan Stelea, la deschiderea turneului Superbet Chess Classic Romania 2023.

În ultimele trei etape, FCSB va mai juca cu CFR (acasă), Farul (în deplasare) şi Rapid (acasă), în timp ce echipa din Ovidiu mai are de jucat cu Universitatea Craiova (în deplasare) şi campioana (acasă), pe lângă partida cu roş-albaştrii.

Afla mai multe despre: bogdan stelea 

viewscnt
Articole similare