Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mesajul postat de Varane după ce s-a întâlnit cu Boloni la Manchester: ”Fostul meu antrenor. Nu ne-am mai văzut de 12 ani!”

FOTO | Mesajul postat de Varane după ce s-a întâlnit cu Boloni la Manchester: ”Fostul meu antrenor. Nu ne-am mai văzut de 12 ani!”galerie foto

Manchester United

Comentarii

Pe reţelele de socializare a apărut o imagine neaşteptată în aceste zile. Laszlo Boloni (70 de ani) s-a întâlnit cu Raphael Varane (30 de ani) la Manchester, iar cei doi au făcut o poză împreună, postată ulterior de fundaşul lui United pe Instagram.

Ajuns la 30 de ani, Raphael Varane se apropie uşor, uşor de finalul carierei, iar fundaşul central francez se va retrage din activitate cu un CV cu adevărat de invidiat.

Un Campionat Mondial şi un Nations League, alături de Franţa, şi patru Ligi ale Campionilor, trei titluri, o Cupă a Spaniei, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Spaniei şi trei Supercupe ale Europei, alături de Real Madrid, a ridicat acesta înainte de a face pasul în Premier League.

Mesajul postat de Varane după ce s-a întâlnit cu Boloni la Manchester

Varane a adăugat o Cupă a Ligii în palmares în acest sezon, sezon în care a decis, de asemenea, să se retragă din naţională, după 93 de apariţii, pentru a se concentra pe cariera sa la nivel de club.

Numele stopper-ului lui Manchester United este aproape sinonim cu Real Madrid, dar francezul şi-a început, de fapt, cariera în Franţa, la RC Lens, formaţie aflată în prezent pe locul secund în Ligue 1.

Când Varane a făcut pasul la prima echipă, Lens nu se lupta pentru cupele europene, ci mai degrabă împotriva retrogradării, astfel că a fost o mare surpriză când ”galacticii” l-au achiziţionat, după doar un an în fotbalul mare.

Antrenorul său în a doua parte a singurului sezon petrecut alături de seniorii lui Lens a fost chiar Laszlo Boloni, românul fiind cel care a decis să îi asigure un loc în primul 11 lui Varane.

”Nu ne-am mai văzut de 12 ani!”

Francezul a jucat aproape meci de meci în mandatul lui Boloni, fie în centrul apărării, fie ca închizător, făcând apoi pasul la Real Madrid şi datorită tehnicianului de 70 de ani.

Raphael Varane nu l-a uitat pe fostul său antrenor şi a postat, marţi, o fotografie cu acesta pe reţelele de socializare, după prima întâlnire din ultimii 12 ani.

La o şuetă cu antrenorul meu de la Lens, Laszlo Boloni. E prima dată când ne vedem după 12 ani!”, se arată în mesajul postat de francez.

Afla mai multe despre: laszlo boloni 

viewscnt
Articole similare