Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie fără precedent a arbitrilor din Superligă! Proteste în masă plănuite împotriva lui Becali. Ce se va întâmpla mai exact la următoarele meciuri

Decizie fără precedent a arbitrilor din Superligă! Proteste în masă plănuite împotriva lui Becali. Ce se va întâmpla mai exact la următoarele meciuri

Superliga

Comentarii

După derapajul grosolan al lui Gigi Becali la adresa Iulianei Demetrescu, arbitrii din Superligă plănuiesc proteste în masă împotriva patronului de la FCSB. Acestea vor avea loc înainte de fiecare meci din următoarea etapă din campionatul nostru, cu numărul opt.

Aflat deja într-o dispută cu cei de la FRF, izbucnită în urma declaraţiilor făcute după înfrângerea controversată a FCSB-ului cu Rapid, Gigi Becali a iscat un nou scandal în fotbalul românesc.

Patronul vicecampioanei a avut un derapaj grosolan la adresa Iulianei Demetrescu, care s-a aflat la centru la duelul dintre FC Voluntari şi CS Mioveni, încheiat 1-0.

Decizie fără precedent a arbitrilor din Superligă! Urmează proteste în masă

Becali a făcut comentarii misogine la adresa acesteia, iar ulterior a afirmat că nu înţelege de ce CCA delegă femei la meciuri de la fotbal masculin, în loc de feminin.

Cei de la FRF s-au autosesizat în legătură cu declaraţiile latifundiarului, iar acesta urmează să fie sancţionat de Comisia de Disciplină.

Pe lângă pedeapsa pe care o va primi, Gigi Becali va fi şi ţinta unor proteste în masă în următoarea etapă a Superligii, cea cu numărul opt, puse la cale de arbitri.

Colegii Iulianei Demetrescu doresc să îşi manifesteze susţinerea faţă de aceasta, aşa că, potrivit Gsp, au găsit o metodă de a îşi manifesta dezgustul în legătură cu afirmaţiile lui Becali.

În urma unei şedinţe la CCA, s-ar fi decis ca, la fiecare meci din această etapă, arbitrii să poarte tricouri cu mesaje clare împotriva discriminării de gen.

Brigăzile de arbitrii ar urma să intre în teren cu tricourile, urmând să le da jos imediat înainte de a se fluiera pentru startul meciurilor.

Iuliana Demetrescu, cea mai valoroasă arbitră a României

Iuliana Demetrescu este cea mai bine cotată arbitră a României şi a condus meciuri la turnee finale de juniori şi chiar şi în Liga Campionilor.

În acest sezon, românca a fost la centru la partida din sferturile Ligii Campionilor dintre AS Roma şi Barcelona, câştigată de catalane cu scorul de 1-0.

Mai mult, Demetrescu urmează să fie prezentă la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin, din Australia şi Noua Zeelandă, care va avea loc în această vară, între 20 iulie şi 20 august.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare