Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali ar fi extrem de interesat de un fundaş al U Craiova 1948! Jucătorul, una dintre loviturile plănuite de FCSB pentru sezonul viitor

Becali ar fi extrem de interesat de un fundaş al U Craiova 1948! Jucătorul, una dintre loviturile plănuite de FCSB pentru sezonul viitor

FCSB

Comentarii

Gigi Becali deja îşi face planurile pentru sezonul viitor! În cazul în care FCSB reuşeşte să o întreacă pe Farul şi să câştige campionatul, latifundiarul va aduce mai mulţi jucători la club, alături de care speră să revină în grupele Ligii Campionilor

Cu doar trei etape rămase şi CFR Cluj ieşită, în mare parte, din lupta la titlu, Gigi Becali visează cu ochii deschişi şi are speranţe că FCSB va reuşi să cucerească un prim titlu după opt ani.

Singura echipă care stă în calea vicecampioanei este Farul Constanţa, care are un avans de trei puncte faţă de roş-albaştri şi îi şi surclasează pe roş-albaştri la primul criteriu de departajare, înjumătăţirea.

Becali ar fi extrem de interesat de un fundaş al U Craiova 1948

Aşadar, pentru ca FCSB să iasă campioană, trebuie să câştige meciul direct cu Farul şi să mai beneficieze şi măcar de un pas greşit al liderului, iar şansele nu par extrem de mari.

Chiar şi aşa, Gigi Becali încă speră că Dumnezeu va face dreptate, iar echipa sa va cuceri titlul, astfel că deja îşi face planuri pentru viitorul sezon, când ar urma să joace în preliminariile Champions League.

Primul transfer realizat ar fi cel al lui Deian Sorescu, latifundiarul confirmând că îl va achiziţiona definitiv dacă FCSB câştigă titlul, în timp ce alte lovituri ar fi plănuite de acesta.

Louis Munteanu s-ar afla de asemenea pe lista lui Becali, iar, potrivit Prosport, încă un fotbalist din Superligă, ”stâlpul” din apărarea lui U Craiova 1948, ar fi dorit insistent de FCSB.

Duarte, o prioritate doar dacă FCSB ia titlul

Andre Duarte, sosit la club în vara lui 2022, a jucat toate minutele din fiecare meci disputat de olteni în acest sezon, atât în campionat, cât şi în Cupa României.

O astfel de constanţă este un mare atu pentru orice fel de fotbalist, iar Gigi Becali ar fi fost foarte impresionat şi de calităţile fizice ale fundaşului de 1,95 metri al echipei din Bănie.

Aşa cum este bine cunoscut, Adrian Mititelu nu are nicio problemă de a îşi vinde jucătorii FCSB-ului, atât timp cât obţine un preţ pe care îl consideră corect.

Însă, potrivit sursei citate, Becali ar fi dispus să plătească o sumă importantă doar dacă echipa sa iese într-adevăra campioană.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare