Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu a luat foc pe jucătorul la care a făcut referire Mihai Stoica. ”Până nu îşi cere scuze”, grecul a fost amendat, exclus din lot şi trimis la echipa a doua a lui PAOK

Răzvan Lucescu a luat foc pe jucătorul la care a făcut referire Mihai Stoica. ”Până nu îşi cere scuze”, grecul a fost amendat, exclus din lot şi trimis la echipa a doua a lui PAOK

Stranieri

Comentarii

Antrenorul formaţiei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu (54 de ani), a vorbit despre faultul extrem de dur făcut de jucătorul său în duelul cu AEK Atena, din campionatul elen. La respectiva fază a făcut referire zilele trecute şi Mihai Stoica, oficialul FCSB-ului.

PAOK Salonic trece printr-un moment slab în campionatul Greciei. A pierdut ultimele două meciuri din play-off şi a ajuns la 15 puncte în spatele liderului Panathinakos.

În ultimele două etape, echipa pregătită de Răzvan Lucescu a fost învinsă pe teren propriu de Panathinakos (1-2) şi pe terenul celor de la AEK Atena (0-4).

Astfel, PAOK a rămas pe locul 4, cu 60 de puncte, după 32 de etape scurse din campionatul Greciei.

Dar situaţia din cadrul echipei a devenit şi mai tensionată din cauza unui moment ce a avut loc la eşecul cu AEK Atena, pe lângă ”sacul” de goluri încasat.

PAOK Salonic a jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică după ce, în minutul 10, fundaşul Giannis Kargas a primit direct cartonaşul roşu, în urma unui atac cu talpa pe glezna unui adversar.

Răzvan Lucescu, măsuri drastice pentru jucătorul la care a făcut referire şi Mihai Stoica. ”Până nu îşi cere scuze”, grecul a fost amendat, exclus din lot şi trimis la echipa a doua a lui PAOK

Acest fault cu decizia de arbitraj care a urmat a fost dat drept exemplu de Mihai Stoica, în direct la Orange Sport, pentru ceea ce ar fi trebuit să facă şi centralul Horaţiu Feşnic la intrarea lui Dragoş Grigore asupra lui Andrea Compagno în meciul Rapid - FCSB.

Răzvan Lucescu a explodat după gestul de neînţeles făcut de elevul său, pe care îl consideră principalul vinovat pentru înfrângerea usturătoare cu AEK Atena, şi a luat măsuri drastice cu acesta.

Antrenorul român l-a amendat, exclus din lot şi trimis la echipa a doua pe Giannis Kargas.

”Era un semn de întrebare asupra acestui subiect şi voiam să clarific. Înaintea meciului cu AEK, am avut o discuţie în vestiar şi le-am cerut băieţilor un lucru: am intrat pe ultimii metri ai sezonului, cu play-off-ul şi cu finala Cupei, şi ar trebui să fim atenţi şi responsabili.

I-am avertizat, în acelaşi timp, că oricine face ceva ce afectează echipa va fi trimis la PAOK B. Şi asta s-a întâmplat cu Giannis Kargas.

Ca antrenor, sunt obligat să iau decizii care nu sunt populare şi cu care mulţi nu sunt de acord. Pentru ceea ce a făcut şi până nu îşi cere scuze, Kargas se va pregăti cu PAOK B.

Giannis este o persoană fantastică, un jucător ce a dovedit cât este de serios şi implicat întreg sezonul, nu există nicio îndoială asupra acestui lucru.

Acum, când se apropie sfârşitul sezonului, trebuie să lăsăm problemele personale în urmă şi să fim uniţi. Să nu uităm că nu jucăm doar pentru noi, jucăm şi pentru colegi. Jucăm pentru echipă”, a declarat Lucescu Jr., după meci, la televiziunea elenă NOVA.

Răzvan Lucescu o antrenează pe PAOK Salonic din 2021. Este la al doilea mandat la formaţia elenă. În primul a reuşit să câştige titlul în Grecia.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonicmihai stoica 

viewscnt
Articole similare