Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde a fost surprins Gigi Becali imediat după ce a renunţat la FCSB. Imagini surprinzătoare cu omul de afaceri FOTO

Unde a fost surprins Gigi Becali imediat după ce a renunţat la FCSB. Imagini surprinzătoare cu omul de afaceri FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a plecat din ţară imediat după ce a cedat acţiunile pe care le avea la FCSB.

Ultima săptămână a fost foarte agitată pentru Gigi Becali. Omul de afaceri s-a supărat după eşecul cu 1-0 în faţa Rapidului şi a anunţat că renunţă la echipă.

Gigi Becali a fost nemulţumit de arbitraj şi acuză FRF că nu-şi doreşte ca FCSB să ia titlul în Liga 1.

Gigi Becali, surprins la Muntele Athos după ce a renunţat la acţiunile FCSB-ului

Orangesport.ro a anunţat sâmbătă, în exclusivtate, că Gigi Becali şi-a cedat deja acţiunile la FCSB. În acte, noul patron al FCSB-ului este Domnica Geambazi, sora lui Gigi Becali şi mama lui Vasile Geambazi.

De asemenea, tot după meciul cu Rapid a schimbat şi preşedintele Consiliului de Administraţie, funcţie pe care o deţine. În locul său l-a numit pe Meme Stoica.

După ce a făcut toate aceste mutări, Gigi Becali a zburat pe Grecia, cu destinaţia Muntele Athos.

Aici a participat la deshumare a Părintelui Petroniu Tănase, fostul stareţ de la Schitul Podromu.

În ultimii ani, Gigi Becali a făcut numeroase călătorii la Muntele Athos şi a contribuit cu sume importante la renovarea şi susţinerea schiturilor de aici. De altfel, deseori participă la slujbele de pe Muntele Athos.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Meme Stoica a confirmat că Gigi Becali a fost la Muntele Athos

Vineri seara, la Orange Sport, Meme Stoica a subliniat că Gigi Becali nu mai este atât de interesat de fotbal, mai ales după meciul cu Rapid.

Managerul general a dezvăluit că, începând cu 24 aprilie, el deţine şi funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, aşa cum anunţase de altfel Gigi Becali.

Cât despre Gigi Becali, Meme Stoica susţine că el nu se mai uită la fotbal şi că îşi dedică credinţei cea mai mare parte a timpului:

”A spus foarte clar că nu se mai uită la meciuri. Nu ştiu dacă a venit, dar era pe Sfântul Munte, deci e în altă zonă”, a spus Meme Stoica la Orange Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare