Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ăsta este cel mai important moment din viaţa mea!” Cătălin Oprişan, poveşti fabuloase în podcastul ”SportCast cu Sile”

”Ăsta este cel mai important moment din viaţa mea!” Cătălin Oprişan, poveşti fabuloase în podcastul ”SportCast cu Sile”

Podcast

Comentarii

Silviu Tudor Samuilă l-a avut invitat special pe Cătălin Oprişan, în cadrul podcastului Orange Sport ”SportCast cu Sile”.

În această ediţia a podcastului ”SportCast cu Sile”, Silviu Tudor Samuilă a avut invitat un personaj cu poveşti şi cu un stil fabuloase.

Cătălin Oprişan, jurnalist sportiv, vedetă TV, jurnalist de radio şi scriitor, cu un stil inconfundabil, a oferit câteva poveşti memorabile.

Cătălin Oprişan a făcut spectacul la podcastul ”Sport Cast cu Sile”

Cătălin Oprişan este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din România. Vedetă TV, dar şi scriitor, el a fost autorul biografiei lui Adrian Mutu, dar a scris şi ”Steaua, legenda unei echipe de fotbal”.

Cu o vastă experienţă în munca de teren, inclusiv în străinătate şi autorul unor reportaje care au rămas întipărite în memoria suporterilor, Cătălin Oprişan a povestit detalii mai puţin cunoscute din culise.

Printre altele, Cătălin Oprişan şi-a amintit despre un reportaj pe care l-a făcut în 2001, la Sevilla, la 15 ani de la momentul în care Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni.

A mers atunci alături de Helmut Duckadam, însă în Sevilla era o grevă a taximetriştilor şi a serviciului local de transport. Cum au ajuns totuşi de la aeroport la hotel?

”Ăsta este cel mai important moment din viaţa mea, ca ziarist sportiv. Păi în '86 te uiţi la meci şi în 2001 dormi cu Duckadam în pat, peste 15 ani, la Sevilla.

Mai tare decât atât ce să fie? Tu eşti un păduche flauşat... Uite cum stau pantalonii pe mine. Duckadam, cu mănuşile originale, nu le vânduse şi aia e poarta în care a apărat.

Am fost acolo şi am stat 4 zile. Poveste fabuloasă aici, cu ăia care se aflau în grevă (n.r. taximetriştii şi serviciul public de transport).

Cum, băi, fratele meu, venim şi noi o dată în viaţă şi... Şi am zis: ”ştiţi cine e ăsta? Duckadam” / ”Hai, mă, du-te de aici!”.

Şi am plecat cu autobuzul. Deci un şofer de autobuz a plecat şi a spart (n.r. greva)... I-a anunţat p-ăia: ”Bă, îi duc pe oamenii ăştia patru, îi duc p-ăştia şi mă întorc. Omul e Duckadam, ce fac, îl lăsăm aici?”

Nu voia nimeni să te ia. Şi ne-a adus cu maşină cu burduf până în Sevilla şi ăla s-a întors”, a povestit Cătălin Oprişan în cadrul podcastului ”SportCast cu Sile”.

Afla mai multe despre: catalin oprisan 

viewscnt
Articole similare