Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, o nouă reacţie nervoasă la adresa propriului jucător în duelul cu Sepsi. ”Regele”, nemulţumit. ”A fost o ceartă” | VIDEO

Gică Hagi, o nouă reacţie nervoasă la adresa propriului jucător în duelul cu Sepsi. ”Regele”, nemulţumit. ”A fost o ceartă” | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Managerul tehnic al celor de la Farul Constanţa, Gică Hagi (58 de ani), a avut o nouă reacţie nervoasă la adresa unuia dintre jucătorii săi. Chiar marcatorul golului formaţiei dobrogene în duelul de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi a ”intrat în gura” ”Regelui”.

Farul a greşit şi ea în lupta la titlu. A reuşit doar o remiză în partida cu Sepsi, iar CFR, FCSB sau Craiova pot profita în această etapă cu numărul şase din play-off-ul Superligii.

Formaţia dobrogeană nu a făcut cel mai strălucit joc, dar a reuşit să deschidă scorul, prin Borza, în minutul 73, care s-a aflat la capătul acţiunii colective a trupei lui Hagi.

Gazdele de la Sepsi au egalat însă în minutul 90, prin Ştefănescu, şi au reuşit astfel să smulgă un punct din disputa cu liderul campionatului.

Gică Hagi, o nouă reacţie nervoasă la adresa propriului jucător în duelul cu Sepsi. Ce l-a nemulţumit pe ”Rege” la elevul său. ”Asta a fost” | VIDEO

Marcatorul Farului, Andrei Borza, nu a terminat meciul pe teren. A fost schimbat imediat după ce a marcat. Dragoş Nedelcu i-a luat locul.

La finalul partidei, Borza a vorbit despre o nouă reacţie nervoasă pe care a avut-o Gică Hagi la adresa sa. 

Mai mult, în momentul în care a fost egalată Farul, omul numărul de la constănţeni a fost foarte agitat şi s-a certat cu cei de pe banca de rezerve.

Andrei Mazilu a fost victima ţipetelor lui Gică Hagi şi în urmă cu două etape, la eşecul de pe Arena Naţională cu FCSB (1-2), singurul al Farului în acest play-off.

”(n.r. despre golul marcat) Încerc să-mi ajut mereu echipa cu pase de gol sau goluri. Adversarul nu ne-a surprins cu nimic. Noi ne propunem să câştigăm meci de meci. Nu se întâmplă nimic. Suporterii sunt alături de noi.

Eu muncesc zi de zi şi sper că se vede la meci. Vreau să-mi câştig postul de titular mereu. În vestiar avem mentalitate de învingători. Nu există presiune.

Nu e presiune, vă spun. Noi aşa suntem de mici învăţaţi să câştigăm. A fost o ceartă, trec peste şi asta a fost”, a declarat Borza, după meci.

În minutul 74, Hagi nu l-a scos doar pe Borza, ci i-a înlocuit şi pe Mazilu şi Grameni cu Mateus şi Casap, fapt ce a atras anumite observaţii în studioul Orange Sport.

Recent, conform unui clasament realizat de specialiştii de la Football Observatory, fundaşul lateral în vârstă de doar 17 ani este considerat al treilea cel mai promiţător fotbalist din lume pe postul său.

În acest sezon, Andrei Borza a disputat 33 de partide pentru Farul şi a reuşit trei goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: farulhagiborza 

viewscnt
Articole similare