Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous, amuzat după ce Şumudică s-a ales cu tricoul lui Cristiano Ronaldo. Cum a comentat episodul

Charalambous, amuzat după ce Şumudică s-a ales cu tricoul lui Cristiano Ronaldo. Cum a comentat episodul

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous a comentat în glumă faptul că Ronaldo i-a dat tricoul lui Marius Şumudică.

Marius Şumudică a fost învins cu 4-0 de Al Nassr, dar a rămas cu o amintire râvnită de mulţi: tricoul lui Cristiano Ronaldo.

Cei doi s-au întâlnit pe culoarul spre vestiar şi starul portughez şi-a scos tricoul şi i l-a dăruit lui Marius Şumudică.

Charalambous nu este impresionat că Ronaldo i-a dăruit tricoul lui Marius Şumudică

Elias Charalambous şi Marius Şumudică se ştiu din perioada FC Vaslui, unde au colaborat pentru o scurtă perioadă.

Recent, antrenorul român a dezvăluit că a vrut să-l ia secund pe Charalambous, dar acesta a preferat să-şi dezvolte o carieră ca antrenor principal.

Relaţia pe care o are cu Marius Şumudică l-a făcut să comenteze amuzat faptul că antrenorul lui Al Raed s-a ales cu tricoul lui Cristiano Ronaldo:

”Am tricoul lui Zidane, aşa că e mai bine, nu? (Ai o colecţie de tricouri? Da, am o colecţie de tricouri. (Care este cel mai important?) Al lui Zidane”, a spus amuzat Elias Charalambous.

Marius Şumudică a plecat acasă cu tricoul lui Cristiano Ronaldo

Al Raed, echipa antrenată de Marius Şumudică, a pierdut cu 4-0 pe terenul lui Al Nassr, într-un meci în care Cristiano Ronaldo a fost integralist.

La finalul partidei, Marius Şumudică l-a abordat pe Cristiano Ronaldo, în drumul spre vestiare şi starul portughez şi-a scos tricoul şi i l-a dat.

După meci, Marius Şumudică a afirmat că el nu i-a cerut tricoul lui Cristiano Ronaldo şi că l-a abordat pentru a povesti despre perioada în care a jucat la Maritimo Funchal.  Ulterior, Cristiano Ronaldo i-ar fi dăruit tricoul.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare