Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, despre schimbarea lui Andrei Borza: ”N-am ţipat. L-am întrebat. Nici nu l-am certat”

Gică Hagi, despre schimbarea lui Andrei Borza: ”N-am ţipat. L-am întrebat. Nici nu l-am certat”

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) consideră că nu a ţipat la Andrei Borza (17 ani) în momentul schimbării, din partida cu FCSB, chiar dacă fotbalistul a părăsit terenul cu lacrimi în ochi.

În minutul 58 al partidei, Gică Hagi a operat şi ultimele două modificări ale echipei sale, în căutarea golului egalizator, la 2-1 pentru FCSB.

  • ”Regele” i-a scos pe, atunci, pe Kevin Boli şi Andrei Borza, iar în locul lor au intrat Mihai Popescu şi Gustavo Marins.

Gică Hagi consideră că nu a ţipat la Andrei Borza

Cel mai probabil, Hagi a fost nemulţumit de modul în care s-a apărat tânărul fundaş stânga la faza golului doi marcat de FCSB, semnat de Florinel Coman. 

La o minge înaltă, Andrei Borza a preferat să se retragă, aşteptând o respingere a lui Kevin Boli, fără să strângă spre centru, pentru a-i oferi şansa fundaşului central de a controla zona centrală mai bine.

Kevin Boli a fost indus în eroare de colegul său, apoi a fost păcălit de preluarea lui Florinel Coman şi a rămas în urmă, iar atacantul de la FCSB a marcat.

În momentul schimbări, Gică Hagi s-a răstit evident la elevul său, care a părut transfigurat, în pragul unei crize de plâns.

N-am ţipat, l-am întrebat. Nici nu l-am certat. A fost doar o întrebare. Era minutul 60 şi am făcut toate schimbările. Am reacţionat cu o voce mai grea şi am pus o întrebare.

Cred că este dreptul meu ca manager, care am responsabilitate, să ştiu ce se întâmplă pentru că trebuie să reacţionez. A fost o chestiune imediată pentru mine în care am reacţionat. În rest, lucrurile merg bine”, a declarat Gică Hagi, vineri, la conferinţa de presă.

VIDEO: Momentul schimbării lui Borza

Afla mai multe despre: andrei borzagica hagi 

viewscnt
Articole similare