Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şase transferuri anunţate la Rapid: ”Creştem nivelul şi ne batem la titlu”. Giuleştenii, negocieri cu un mare club din Europa pentru o colaborare

Şase transferuri anunţate la Rapid: ”Creştem nivelul şi ne batem la titlu”. Giuleştenii, negocieri cu un mare club din Europa pentru o colaborare

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu a anunţat că vor veni 5-6 jucători la Rapid şi vor pleca tot atâţia.

Rapid a intrat în play-off în acest sezon, dar în următorul an îşi propune obiective mult mai îndrăzneţe.

Toţi cei din conducerea Rapidului au transmis că îşi doresc titlul şi în vară ar urma să aibă loc investiţii serioase în întărire lotului.

Victor Angelescu vrea transferuri la Rapid: ”Acei 5-6 jucători trebuie să facă diferenţa”

În acest sezon, Rapid a făcut nu mai puţin de 12 transferuri. Echipa a avut nevoie de o transformare pentru a-şi propune obiective mai ridicate şi în vară urmează şi alte schimbări.

Victor Angelescu, unul dintre acţionarii Rapidului, susţine că lotul va fi întărit cu 5-6 jucători de valoare, care să ajute echipa să se bată la titlu:

”Noi aşa zicem, sperăm să avem o campanie şi cred că o să avem o campanie de transferuri foarte bună şi să aducem jucători, acei 5-6 jucători să facă diferenţa. Să creştem nivelul şi să ne batem la titlu.

Nici acum nu am fost departe. Cred că în sezonul ăsta am stat tot timpul între locurile 1 şi 5, dar la anul e clar că avem nevoie de 4-5 jucători titular care să aducă un plusvaloare faţă de ceea ce am reuşit anul acesta.

Eu cred că avem posibilitatea, acum să o şi facem, să şi trecem la treabă”, a spus Victor Angelescu, într-un interviu pentru canalul de YouTube al Rapidului.

Vor exista însă şi plecări. Victor Angelescu susţine că Rapid se va despărţi de 5-6 jucători care nu s-au ridicat la aşteptări:

”Aşa cum am spus, vom renunţa la 5-6 jucători, vom aduce 5-6 jucători şi, în aceste ultimele 5 meciuri, trebuie să-i evaluăm pe toţi”, a mai spus Angelescu.

Rapid, în negocieri cu un mare club pentru o colaborare pe transferuri

Tot la capitolul transferuri, Victor Angelescu susţine că există negocieri cu mai multe cluburi mari din Europa, care ar putea trimite sub formă de împrumut jucători la Rapid.

Omul de afaceri susţine că şi-ar dori să aducă în Giuleşti jucători care, în mod normal, ar fi inaccesibili pentru echipele din România:

”Este o idee pe care am discutat-o şi cu Daniel Niculae, şi cu domnul Şucu. Şi, da, de ce nu? Ne gândim pe viitor să avem o colaborare cu un club mare şi să putem să aducem jucători care ar fi mai greu de adus în România şi care să fie peste nivelul campionatului.

O asemenea colaborare, în schimb, necesită timp şi încercăm în viitorul apropiat să avem o legătură cu anumite cluburi. Suntem în discuţii, nu pot să spun în momentul de faţă cluburile, dar este o strategie la care ne-am gândit”, a mai spus Victor Angelescu.

Afla mai multe despre: victor angelescu 

viewscnt
Articole similare