Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie în vară la Rapid, cu Mutu implicat direct! Primele măsuri "negociate" cu conducerea şi galeria

Revoluţie în vară la Rapid, cu Mutu implicat direct! Primele măsuri "negociate" cu conducerea şi galeria

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti face ultimele pregătiri pentru următorul sezon, în care echipa ţinteşte titlul Superligii. Anunţul a fost făcut de antrenorul Adrian Mutu, care a vorbit despre ultimele evenimente din jurul echipei.

Adrian Mutu, implicat în revoluţia pregătită în vară la Rapid Bucureşti

Deşi Rapid şi-a îndeplinit obiectivul odată cu calificarea în play-off-ul Superligii, echipa a părăsit rapid Cupa României. Tensiune a apărut odată cu parcursul slab din ultima parte a campionatului, cu liderul galeriei, Liviu Ungurean, ieşit la atac. "Bocciu" a cerut îndepărtatea  lui Adrian Mutu, dar aceasta nu este luată în calcul în cadrul clubului. 

Dan Şucu şi Victor Angelescu îl susţin pe Adrian Mutu, cu care au planuri mari, întrucât atacă titlul în următorul sezon. 

"Am văzut şi eu în presă ce s-a scris. A fost o săptămână grea. Presiune era şi înainte, iar săptămâna asta a fost ceva mai mare. Eu cred că lucrurile între mine şi club sunt clare. Cred că după discuţia pe care am avut-o şi cu şeful galeriei, cu Liviu (n.r. - Ungurean), am clarificat lucrurile şi cred că ce am promis am realizat, atunci când am venit la echipă.

Pretenţiile au crescut, aşteptările sunt mai mari şi noi trebuie să ne ridicăm la nivelul acestor aşteptări. Rapidul e pe traiectoria care trebuie", a declarat Adrian Mutu, în cadrul unei conferinţe de presă. 

În vară, după ce va luat capăt evalurea, Adrian Mutu va fi nevoit să ia decizii bune pentru echipă, care va suferi modificări, în condiţiile în care se vrea ca aceasta să fie în stare să se lupte pentru titlu cu Farul, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova. 

Astfel, în Giuleşti sunt aşteptate transferuri importante, pentru o revoluţie la nivelul lotului. 

"La anul ne vom lupta la titlu. La anul echipa trebuie îmbunătăţită, trebuie transferuri puternice. 

Eu am înţeles supărarea suporterilor după meciul de la Craiova. Rapidul e o echipă grea, presiunea e  foarte mare, nu ai niciun moment de răgaz", a mai spus antrenorul de la Rapid Bucureşti. 

Rapid Bucureşti - FCSB, derby-ul în care giuleştenii pot repara parcursul din play-off, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

Duminică, de la 20:30, Adrian Mutu este sub o presiune enormă, întrucât o va conduce de pe margine pe Rapid Bucureşti, în meciul de acasă cu FCSB.

Meciul e în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar Rapid Bucureşti vrea prima victorie în acest play-off, după două înfrângeri şi două remize. 

De cealaltă parte, FCSB s-a apropiat de primul loc al Superligii şi are 37 de puncte în acest sezon. 

Lipseşte doar anunţul oficial! După 2 ani, Rapid a decis ce se întâmplă cu Săpunaru după finalul sezonului, la 39 de ani | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: adrian muturapid bucurestiliviu ungureandan sucuvictor angelescuadrian mutu rapid 

viewscnt
Articole similare