Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Racoviţan, aproape de transferul carierei! Fotbalistul are şanse mari să ajungă într-un campionat de top: ”Are discuţii şi o să îl vândă!”

Bogdan Racoviţan, aproape de transferul carierei! Fotbalistul are şanse mari să ajungă într-un campionat de top: ”Are discuţii şi o să îl vândă!”

Stranieri

Comentarii

Bogdan Racoviţan (22 de ani) tocmai a cucerit titlul în Polonia, alături de Rakow, şi este la un pas de a prinde transferul carierei. Marius Croitoru (42 de ani) a dezvăluit că fostul său jucător are şanse mari să ajungă la o echipă din Germania.

După ce a câştigat primele Cupe ale Poloniei din istoria clubului în ultimele două sezoane, alături de două Supercupe, în 2021 şi 2022, Rakow a reuşit să pună mâinile în premieră şi pe titlu.

Formaţia din Czestochowa a avut parte de o ascensiune incredibilă, dar urmează să fie ”dezmembrată” în această vară, cu interes nu doar pentru jucători, ci şi pentru antrenor.

”Un băiat incredibil de serios”

Deian Sorescu are şanse mari de a fi achiziţionat definitv de FCSB, tehnicianul Marek Papszun ar fi dorit în locul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, iar Bogdan Racoviţan ar fi la un pas de Germania.

Întrebat despre jucătorul antrenat care i-a ”plăcut cel mai mult”, fostul tehnician de la FC Botoşani l-a desemnat pe Racoviţan şi i-a făcut o caracterizare de excepţie fundaşului.

Croitoru a dezvăluit, de asemenea, că jucătorul lui Rakow e în discuţii cu un club din Germania şi că are şanse mari de a fi vândut de campioana Poloniei în această vară.

Bogdan Racoviţan, aproape de transferul carierei, în Germania

”(n.r. ce jucător ţi-a plăcut cel mai mult?) Racoviţan! Acum, din ce ştiu, are discuţii pentru un transfer în Germania şi o să-l vândă! Un băiat incredibil de serios, un băiat pe care l-am adus de la echipa a doua a lui Dijon.

L-am văzut trei meciuri la juniori şi l-am adus la echipă. Toţi jucătorii aduşi la Botoşani au fost văzuţi şi aduşi doar de mine. Domnul Iftime s-a ocupat de vânzare, dar mereu cu acordul meu.

Atunci l-am vândut pe Haruţ la FCSB, juca Andrei Chindriş şi i-am explicat lui Racoviţan că nu pot să-l scot pe Chindriş. I-am spus că şase luni de zile nu joacă, ci doar se antrenează.

După care i-am promis că o să fie juniorul folosit. Un copil incredibil de educat, care n-a scos nicio vorbă. Nici nu ştiam dacă e în vestiar dacă nu mă uitam după el.

Şase luni doar s-a antrenat, a asimilat ca un burete. A intrat în ultima etapă cu Sepsi, apoi a jucat cu mine toate minutele”, a declarat Marius Croitoru, pentru Gsp.

  • Racoviţan mai are doi ani de contract cu Rakow, până în vara lui 2025
  • 450.000 de euro este cota de transfer a fundaşului român

Afla mai multe despre: racoviţan 

viewscnt
Articole similare