Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul presei din Ucraina: ”Mircea Lucescu va plăti cu postul!”. Cine ar urma să-l înlocuiască la Dinamo Kiev

Anunţul presei din Ucraina: ”Mircea Lucescu va plăti cu postul!”. Cine ar urma să-l înlocuiască la Dinamo Kiev
Comentarii

Şansele ca Mircea Lucescu (77 de ani) să mai continue la Dinamo Kiev din vară sunt minime.

După 25 de etape, Dinamo Kiev este doar pe locul patru în campionatul Ucrainei. Acesta este unul dintre cele mai slabe rezultate din istoria clubului, care nu a mai părăsit podiumul de ani de zile (doar de două ori nu a reuşit acest lucru).

Mircea Lucescu va pleca la Dinamo Kiev

Site-ul ucrainean ”dynamo.kiev.ua” a anunţă că ”Mircea Lucescu va plăti cu postul pentru rezultatele slabe”, iar acest lucru ar urma să se întâmple imediat după terminarea sezonului.

Aşadar, favorit să o preia pe Dinamo Kiev este un antrenor care a devenit campion recent, pentru prima dată în carieră. Este vorba de polonezul Marek Papszun, tehnicianul celor de la Rakow Czestochowa.

Tehnicianul alături de care a devenit campion fotbalistul român Mihai Racoviţan a intrat în atenţia mai multor cluburi importante ale Europei după această ispravă şi sunt şanse mici să mai rămână la micuţul club din Polonia.

  • Conform presei poloneze, Marek Papszun se mai află în vederile grecilor de la Olympiakos Pireu, dar şi a israelienilor de la Maccabi Haifa.

Aşadar, Mircea Lucescu urmează să se despartă de Dinamo Kiev după o aventură de trei ani, în care a cucerit trei trofee: un titlu (2020/2021), o Cupă a Ucrainei (2020/2021), dar şi o Supercupă a Ucrainei (2020.)

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievmarek papuszrakow czestochowa 

viewscnt
Articole similare