Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Kiev, victorie incredibilă în campionatul Ucrainei, după ce a fost condusă. Mircea Lucescu a lipsit motivat de pe bancă

Dinamo Kiev, victorie incredibilă în campionatul Ucrainei, după ce a fost condusă. Mircea Lucescu a lipsit motivat de pe bancă

Stranieri

Comentarii

Dinamo Kiev a obţinut o victorie în campionatul Ucrainei, după ce a fost condusă. Mircea Lucescu (77 de ani) nu a putut fi prezent pe banca tehnică.

Dinamo Kiev, victorie incredibilă în campionatul Ucrainei, după ce a fost condusă. Mircea Lucescu nu a fost pe bancă

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Vorskla Poltava, într-un meci din etapa a 24-a a campionatului Ucrainei.

Vorskla a condus cu 1-0, prin golul marcat de Stepaniuk, în minutul 13, dar Dinamo Kiev a revenit până la finalul partidei prin reuşitele semnate de Vanat ’24 şi Benito ’48.

Tehnicianul Mircea Lucescu a fost operat recent la picior de coxartroză, astfel că în locul său pe bancă s-a aflat secundul Oleksandr Şovkovski.

De asemenea, clubul kievean a precizat că intervenţia chirugicală a fost un succes, iar antrenorul român în vârstă de 77 de ani este "într-o dispoziţie excelentă".

Dinamo Kiev ocupă locul 4 în clasament, cu 47 de puncte, în timp ce Vorskla este pe 7, cu 30 de puncte. Lider este Şahtior Doneţk, care are 59 de puncte.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare