Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-am lăsat din cauza lui Man, Coman şi Tănase”. Momentul în care Pintilii, ”terorizat”, a decis să îşi agaţe ghetele în cui | VIDEO EXCLUSIV

”M-am lăsat din cauza lui Man, Coman şi Tănase”. Momentul în care Pintilii, ”terorizat”, a decis să îşi agaţe ghetele în cui | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În cadrul unui interviu acordat în excluisivitate pentru Orange Sport, Mihai Pintilii (38 de ani) a vorbit despre momentul în care a decis să îşi agaţe ghetele în cui. Decizia ”delegatului” de la FCSB a fost influenţată de trei dintre foştii săi coechipieri.

Mihai Pintilii a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai FCSB din ultimii 15 ani, petrecând, în total, şase ani alături de vicecampioană, timp în care a câştigat trei trofee.

Căpitan după plecarea lui Alex Bourceanu şi om de bază şi la echipa naţională, cu 46 de apariţii însumate sub tricolor, Pintilii se remarca mai ales prin calităţile sale defensive.

”M-am lăsat din cauza lui Man, Coman şi Tănase”

Însă, la un moment dat, pentru orice fotbalist vine vremea să se retragă, iar fostul închizător a realizat că trebuie să agaţe ghetele în cui la unul dintre antrenamentele FCSB-ului.

Generaţia din care făcuse parte Pintilii, cu Cristi Tănase, Adi Popa sau Alex Chipciu, fusese deja înlocuită de o vreme de noile speranţe ale fotbalului românesc.

”Terorizat” de Dennis Man, Florinel Coman şi Florin Tănase la antrenamente, neputând să facă faţă calităţilor tehnice ale acestora, ”delegatul” vicecampioanei a decis să se retragă din activitate.

Momentul în care Pintili a decis să se retragă din activitate

Sunt alt tip de jucători acum şi nu mai poţi, nu ai cum, nu există (n.r. să se mai practice aceleaşi antrenamente fizice cu Neubert la FCSB ca în perioada Reghecampf).

Eram toţi robuşti, duceam mult mai mult la efort. Ei au calităţi mult mai tehnice acum, sunt mult mai tehnici.

Povesteam cu cineva şi am zis că l-am lăsat din cauza lui Dennis Man, Florinel Coman şi Florin Tănase, nu mai puteam să îi mai prinde la antremante.

Şi mai bine ridic mâna decât să mă fac de râs, să râdă de mine la antrenamente. Sunt alt tip de antrenamente şi alt tip de jucători acum, e greu să mai ducă ce făcea Tommy atunci.

Dar s-a schimbat şi Tommy, asta e ideea, a înţeles şi se schimbă de la an la an, asta e foarte bine pentru el”, a declarat Mihai Pintilii, pentru Orange Sport.

  • 175 de meciuri, 11 goluri şi 11 pase decisive a însumat Pintilii în tricoul FCSB-ului
  • Două titluri şi o Cupă a României a câştigat acesta alături de vicecampioană

Afla mai multe despre: mihai pintilii 

viewscnt
Articole similare