Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Opriţa a izbucnit după umilinţa cu Iaşi: ”Nici nu intru să vorbesc cu jucătorii, nu am ce, azi s-a umplut paharul. O ruşine, se fac de râs când intră în teren”

Opriţa a izbucnit după umilinţa cu Iaşi: ”Nici nu intru să vorbesc cu jucătorii, nu am ce, azi s-a umplut paharul. O ruşine, se fac de râs când intră în teren”

Liga 2

Comentarii

CSA Steaua a fost umilită de Poli Iaşi în a opta etapă a play-off-ului Ligii 2, scor 1-5, în Copou. În urma partidei, Daniel Opriţa a izbucnit la flash-interviu, în timp ce Leo Grozavu şi-a felicitat jucătorii pentru rezultatul obţinut.

CSA Steaua a suferit cea mai drastică înfrângere din istoria clubului în ligile inferioare, după ce a pierdut cu 1-5 confruntarea cu Poli Iaşi, rezultat care le-a asigurat moldovenilor primul loc în Liga 2.

”Militarii” nici nu vor avea, cel mai probabil, drept de promovare la finalul sezonului, iar echipa pare să îşi fi pierdut orice fel de motivaţie de a juca.

După umilinţa din Copou, Daniel Opriţa a izbucnit, din nou, şi şi-a desfiinţat jucătorii, dând de înţeles că ia serios în calcul să plece la finalul acestei stagiuni, dacă situaţia nu se îmbunătăţeşte.

Opriţa a izbucnit după umilinţa cu Iaşi

"O ruşine, o umilinţă. Se pare că nu mai pot să mai fac nimic. Suntem într-o situaţie, într-o degringoladă, aştept să mai trecem de cele două meciuri şi să se vedem ce avem de făcut. Am avut şi accidentaţi, suspendaţi, dar de aia suntem atâţia într-un lot.

Dacă se va mai continua din vară, vedem ce există, ce proiect, ce se poate face... e clar că a fost un ciclu de patru ani. Fac un apel la ei, vine meciul cu Dinamo, ştiu şi ei ce înseamnă. Trebuie să le fie ruşine pentru rezultatul de azi. Le-am spus că e important să terminăm în primele două.

Parcă nu am văzut un interes aşa mare. Nu vreau să spun mai multe, încerc să trec de astea două meciuri. Nu ştiu ce au vorbit jucătorii cu cei din galerie. Ei se fac de râs că intră în teren. Pleacă la alte echipe, e important să o faci cu capul sus.

Nici nu intru să mai vorbesc cu ei, nu am ce să mai discut. Ce s-a întâmplat astăzi s-a umplut paharul. Sper ca la meciul cu Dinamo să dea totul şi să încerce să ajute clubul pentru că de asta sunt plătiţi", a declarat Daniel Opriţa.

Ce a spus Leo Grozavu

Leo Grozavu, de asemenea prezent la flash-interviu, şi-a lăudat fotbaliştii pentru rezultatul obţinut şi s-a declarat mulţumit în legătură cu finalul de sezon al lui Poli Iaşi.

"Felicitările le merită băieţii, au marcat cinci goluri şi cred că a fost spectacol pentru suporteri. Este şi promovarea lor, ne-au fost alături tot campionatul. În general, românul e spectator de rezultat. Sperăm să-i facem în continuare să vină alături de noi.

Avem jucători de calitate, care la nivelul ligii secunde pot face diferenţa. Celor de la Steaua am văzut că le-au lipsit jucători, ştim că s-au gândit mult la jocul următor, cu Dinamo.

O să încercăm să ne concentrăm pe jucătorii cu care o să mergem în prima ligă. Trebuie să ne mişcăm rapid pentru că în Liga 1 lucrurile sunt diferite", a spus Leo Grozavu.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare