Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răducioiu, în lacrimi înainte de Milan - Inter! MM, plecăciuni şi aplauze în faţa fostului atacant, după mesajele date de Maldini, Pochettino sau Baresi: ”A fost un privilegiu”

VIDEO | Răducioiu, în lacrimi înainte de Milan - Inter! MM, plecăciuni şi aplauze în faţa fostului atacant, după mesajele date de Maldini, Pochettino sau Baresi: ”A fost un privilegiu”

Fotbal

Comentarii

Florin Răducioiu a avut parte de o surpriză în studioul Orange Sport, înaintea meciului tur din semifinalele Champions League dintre AC Milan şi Inter. Fostului atacant i-au fost arătate mai multe mesaje de la foştii săi coechipieri, cei pe care i-a numit cei mai valoroşi colegi din carieră.

În urmă cu mai mulţi ani, Florin Răducioiu a fost provocat de moderatorul Dan Udrea să alcătuiască un prim 11 care să includă cei mai buni jucători alături de care a evoluat în carieră.

Fostul atacant ales majoritar foşti colegi de la AC Milan, iar apoi a fost rugat să le ceară acestora câte un mesaj, în care să vorbească despre fostul jucător român.

Ani mai târziu, Răducioiu a avut parte de o surpriză în studioul Orange Sport, aceleaşi imagini fiindu-i prezentate, iar fostul atacant a ajuns să aibă lacrimi în ochi.

Răducioiu, în lacrimi după ce a auzit mesajele primite de la Maldini, Pochettino sau Baresi

Mesajele transmise ce Christian Panucci, Sebastiano Rossi, Franco Baresi, Mauricio Pochettino, Paolo Maldini, Krasimir Balakov, Marco Simeone, Jean-Pierre Papin şi Dejan Savicevic l-au determinat şi pe MM Stoica şi facă plecăciuni în faţa colegului din studio

După ce a urmărit montajul, Florin Răducioiu a afirmat, vizibil emoţionat, că pentru el a fost un privilegiu să evolueze alături de fotbalişti atât de valoroşi.

”Eu am avut marele privilegiu să joc cu campionii ăştia”

Dan, îţi mulţumesc foarte mult. Eu am avut privilegiul de a juca... într-adevăr, au vorbit extraordinar de frumos pentru că aşa sunt eu, persoana asta modestă, umilă, dar eu am avut marele privilegiu să joc cu campionii ăştia şi asta, într-adevăr, datorită lui Milan.

Dacă nu aş fi jucat la Milan, ar fi fost mult mai greu să întâlnesc aceşti oameni. Doar cu Pochettino şi Balak (n.r. Balakov) nu am jucat la Milan. Cu Marco, la AS Monaco. S-a şi stabilit acolo. Uau!”, a spus Răducioiu, în direct la Orange Sport.

Doar un an a petrecut Florin Răducioiu la AC Milan, în perioada 1994 - 1995, însumând 14 meciuri şi patru goluri pe San Siro

Cum arăta primul 11 ales:

  • Paolo Rossi (Milan) - Christian Panucci (Milan), Franco Baresi (Milan), Mauricio Pochettino (Espanyol), Paulo Maldini (Milan) - Demetrio Albertini (Milan) - Dejan Savicevic (Milan), Krasimir Balakov (Stuttgart), Jean Pierre Papin (AC Milan) - Marco Simone (AS Monaco), Florin Răducioiu

Semifinala dintre AC Milan şi rivala Inter se vede pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare